Én már nem értem a saját gyerekemet! Már is járt hasonló cipőben?
6,5 hónapos. kb:1,5 hete alig akar enni. pár napja csak épp, hogy pár kanállal csipeget. ma mértem fogyott 1 hét alatt 20dkg.ot. eddig kemény volt a széklete, de ma már 6x cseréltem kakis pelust. hasmenése van. nagyon nyűgös, nappal csak 3x 30 percet alszik. éjjel minimum 5x kel fel. akkor szopik azt hiszem,de már erre sem emlékszem pontosan.
hetek óta rosszul alszik. lehet fogzás miatt viselkedik így? 3 hónapja alul ott a két fehér csík az ínyé. már szélesebbnek látom mint eddig. kenegetném neki,de ellöki a kezem. nem engedi. nagyon aggaszt a viselkedése az, hogy nem eszik és nem alszik. mértem a hőmérsékletét 37,1. ( ez a levont érték)nappal ha nem fogom akkor ordít torkaszakadtából. segítsetek!!!
Ez a foga lesz pedig. Mi is így szenvedtünk az első kettővel! (Azóta már 4 van, a 3. és 4. nem volt ennyire rossz.)
Kitartás! Chamomillát próbáltad már?
Ezeket adom neki: Viburcol, Nurofen, a Chamomilla nem vált be ezért Chapcium Phoszphoricum -ot kap. Dologel és Dentonix is van itthon. most délután már nem volt hasmenése. 1 hete voltunk dokinál és mindent rendben talált.
vizeletmintát is vittünk, abban sem volt baktérium.
már tényleg nagyon de nagyon jó lenne ha kibújna a foga!!
almás kekszet sajnos nem adhatok neki, mert volt a családban lisztérzékeny:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!