Brvállalnátok így a második gyereket?
KB. 130ezer ftunk marad miután kifizettük az albérletet+a rezsit.
Mivel én egyáltalán nem dolgoztam, így ez az állapot csak a 2. Gyerek másfél éves koráig lenne, mert utána beadnám bölcsibe, és mennék dolgozni. (biztos munkahely, apósom cégébe várnak kB 2 év múlva, mert az egyik alkalmazott akinek a helyére mennék 2 év múlva vizsgázik le, és megy jobb helyre)
Így ha elmegyek dolgozni 330.000 Ft marad miután mindent kifizettünk.
Hitelünk nincs, 3 szobás albérletben élünk, 3 éves szerződésre, de apósomék is segítenek és mire lejár a szerződés szeretnénk felépíteni a saját házunkat.
A nagyról mindenünk megvan, kiságy, pelenkázó, babakocsi jó állapotban, baba fészek, pihenőszék, játszószőnyeg, kiskád, hordozókendő, stb.
KB csak ruhát, pelenkát kell venni neki, meg tápszert ha nem tudom szoptatni.
Szeretnék kistesót neki minél hamarabb, mert utána már nem bírnék kimaradni a munkából, miután visszatértem a felnőttek világába, de a férjem szerint kevés ez a 130.000 Ft.
Ti bevállalnátok?
Nagyon kihegyezted a kérdést az anyagiakra! Ami persze számít,nyilván. Csak azon gondolkodj el, hogy milyen a párkapcsolatod, boldogok vagytok-e. El tudod-e képzelni, hogy, mondjuk még hosszú ideig együtt lesztek! És nem azért akarsz-e még egy gyereket, hogy akkor,mondjuk változni fog a boldogságotok! Mert ha már most sem boldog,szeretettben gazdag párkapcsolatban éltek,egy gyerek nem fog változtatni rajta, annak vége lesz, aztán ott leszel a 2 gyerekkel egyedülállóként!
Gondolom így amiket írsz,hogy te már anya üzemmódba kapcsoltál. Amire rámegy a párkapcsolat is. De elnézést nem ítélkezem,ez csak az én véleményem.
Ohh a párkapcsolatunkkal semmi gond. 2 naponta szexelünk, járunk kettesben és családostul is helyekre. A gyerekeket kirándulni visszük, moziba, meg humorestekre kettesben megyünk oda nem is tudnánk a gyerekkel. Én boldog vagyok és a férjem sincs ezzel másképp szerintem, különben nem beszélne folyton arról, hogy x év múlva ezt és ezt fogjuk csinálni, ezt és ezt vesszük meg.
Ha itthon van mindenbe segít, sose maradozik ki, nem túlórázik, munka után az első dolga az, hogy rohan hozzánk haza.
Nekem a magyarázkodásokból az jön le, hogy te már rég eldöntötted a dolgot, mármint hogy jöhet a második baba. Így nem értem miért idegenek véleményét kéred ki.
Ja még annyi, arra gondoltál ha esetleg nem jön össze a baba mostanában? Tegyük fel x hónapig próbálkoztok míg sikerül, így az a kb 2 év amikorra vár apósod, egyből kitolódik, esetleg lesz belőle 3 év. Ebben az esetben is fent fogja tartani neked a megüresedett helyet? (Ha már ennyi idővel előre ilyen biztos)
Mit csinálsz, ha 30 hetes terhes vagy, és kiderül, hogy megcsal a férjed?
Se ház. Se munka. És ott vagy a világ végén. Nulla munkatapasztalattal és ugyanennyi forinttal. Mit csinálnál?
Hát nem tudom, akkor mi valamit nagyon jól csinálunk, mert a kaján, a pelenkán, meg a mosószeren kívül telik havi 1x mindkettőnknek fodrászra, nekem körmös re is, mint írtam járunk szórakozni is, az sem ingyen van, ezen felül meg még van egy kutyánk is aki szintén nem hal éhen. A gyerek se szenved semmiben se hiányt, mindig telik új ruhára, játékokra, rengeteget van foglalkozva vele, nem kap kaviárt, de minőségi ételeket eszik, amiket itt termelnek meg a faluba. Lehet itt falun olcsóbb az élet, mint a nagyvárosokban.
Egyébként 25 évesek vagyunk, tudom még fiatalok vagyunk, még lehet 100 gyerekünk később, igazából mind a ketten egykék vagyunk, így mindenképp 2 gyereket akarunk, de én nem szeretnék túl nagy korkülönbséget a két gyerek között. Szeretném, ha együtt nőnének fel, meg nem tudom 5 év múlva, mikor már szinte önellátó a lányom, mennyi kedvem lesz újra nekikezdeni a pelenkázásnak, meg az éjszakázásnak, meg a szoptatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!