29 evesen ha még várok 3 évet hogy szuljek gyereket akkor öregnek szamitok kismamanak?
Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 12:12
3/12 anonim válasza:
Nem, az majd 15-20 év múlva lesz.
4/12 anonim válasza:
Ma már egyre inkább a 30-35 korosztályhoz tolódik a szülés - legalábbis az árja embereknél - úgyhogy nem.
Ismeretségi körömben 3 olyan kismama is akad/akadt aki 40-en is túl volt.
5/12 anonim válasza:
Ha csak 1 babát szeretnél akkor nem. Ha többet akkor a többinél már igen
6/12 anonim válasza:
32 évesen nem lennél öreg kismama, viszont amennyi nőnek ma problémája van vele, számíts rá, hogy nem fog egyből jonni.
7/12 anonim válasza:
sokan 35 felett szülők az elsőt. szóval nem szamitanal annak. viszont számolni kell azzal is hogy nem biztos hogy rögtön össze is jön
8/12 anonim válasza:
31 voltam az elsővel, és 34 leszek a második születésekor, a terhes gondozáson messze nem én vagyok a legidősebb. Azzal viszont tényleg számolni kell, hogy nagyon ritka az, hogy elsőre sikerül. Mi másfél évet kellett várjunk, pedig orvosilag rendben vagyunk. Jobb, ha beleszámolsz várakozási időt is, nehogy csalódás érjen.
9/12 anonim válasza:
Annyira nem kell megijedni, nem mindenkinek tart sokáig teherbe esni sem...
Egyébként ez csak attól függ, te hogy érzed. Nem fogsz öregnek számítani, teljesen átlagos korú leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!