Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hazudtál már valaha gyereked...

Hazudtál már valaha gyereked koráról, hogy előnyhöz juss?

Figyelt kérdés
Mondjuk belépődíj, buszjegy stb esetén
2020. jan. 10. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 A kérdező kommentje:
Nalunk meg, nem külföld, csak Magyarország, a fagyiból simán adnak kóstolót. A többség szereti tudni miért fizet. Neked ezek szerint mindegy
2020. jan. 11. 12:41
 42/80 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező lehet itt pár válasz tulzás, de szőlőből bezabálni valóban bunkóság. Szerinted mi lenne ha mindenki beleenne abba ami szabadon van? Elfogyna mielőtt eladták volna.

És csak hogy tudd az áraiba bele vannak építve ezek a csemegézések árai is sajnos.

2020. jan. 11. 12:43
 43/80 anonim ***** válasza:
29%
B+ már fáj higy ennyire hülye vagy. Komolyan. A kóstoló ingyenes. Kerni szokás és ahol van rá lehetőség, ott adnak. Ingyen. Ahol nincs ilyen lehetőség, ott nem adnak. De te, mint Agyatlan Juci nem állhatsz be a pult mögé kanalazgatni, hogy oke, akkor megkóstolom a puncsot, vaníliát, csokit, diót, zoldalmat, nehogy vacak legyen. A dobozos jégkrémet se nyithatod ki és nem nyalogatsz bele, hogy jó e.
2020. jan. 11. 12:48
 44/80 anonim ***** válasza:
85%

Hát én itt élek MO-n amúgy és én még olyat nem láttam hogy adnak kóstolót. Fagyiból sem kaptam soha, olyat meg el sem tudok képzelni hogy bemegyek az inter spaba és kóstoló van szőlőből.

Ez max piacon van így kérdező, de élelmiszerüzletekben semmiképp.

2020. jan. 11. 12:57
 45/80 anonim ***** válasza:
86%

Áruházban nagyon kevés termékből van kóstoló, de piacosok sem szívesen adnak(papám piacozik).

Igen, megvesszük az alapján, hogy mit látunk rajta. Én vittem vissza belül rohadt kókuszt, felháborító, hogy kint hagyták, pedig csak 200 ft volt.

Savanyú gyümölcsöt nem, kint hagyod napon, érik egy kicsit.

2020. jan. 11. 12:59
 46/80 anonim ***** válasza:
93%

Jól elment ez a kérdés más irányba.

A magyar mentalitás ilyen. 4 éve Horvátországban nyaraltunk. Részt vettünk egy egész napos hajókiránduláson,amit úgy hirdettek,hogy az árban benne van a korlátlan bor és limonádé fogyasztás. Valóban,mindkettő hordókban volt,annyit csapolhattunk belőle,amennyit szerettünk volna. Nem ítélkezem a magyarság felett,hisz én is magyar vagyok,de tény marad: csak a magyar turisták érkeztek demizsonokkal megpakolva,és csapolták a boros hordót jó magyar szokás szerint. Nekünk ez eszünkbe nem jutott volna!

Ettől függetlenül nem vagyok szent,de vannak határok,amiket nem lépek át.

A CD-DVD-másolás pl.nálam még belefér (15 éve sok mese DVD-t másoltam a fiamnak),a szőlő és társainak kóstolgatása már nem,hacsak ez nem engedélyezett.

A vidámparki csalás a gyerek korával (az az én kommentem) még belefér,csalás a buszon,vonaton már nem.

A lényeg,a kérdező és a vitapartnere álláspontja között vagyok valahol félúton. Semmi sem fekete vagy fehér. Van középút,ezt kellene megtalálni.

Bocs az offért.

2020. jan. 11. 13:01
 47/80 A kérdező kommentje:

44-es, pedig Budapesten gyakori. Auchanban szalámi is mindig van kitéve, de ha nincs, gond nélkül adnak egy szeletet, mert az ember nem szívesen vesz lutrira. Fagyiból is inkább adnak egy kiskanállal, minthogy megpróbálja körülírni, milyen ízű ez vagy az a fantázianevű fagyi.

Egy szem szőlő egy boltnak semmi (bár én piacon sem veszek gyümölcsöt kóstolás nélkül, mert dobtam már ki nem egyszer savanyú, poshadt vagy ízetlen gyümölcsöt.) Jóval több megy selejtbe.

Ennek ellenére nem szoktam bezabálni szőlőből sem. Tescoban volt hogy a dolgozó mondta hogy kóstoljam meg nyugodtan.

2020. jan. 11. 13:15
 48/80 anonim ***** válasza:
87%
Én megveszem a 2 kg szőlőt vakon. Mert nem tartom korrektnek az eladóval szemben, hogy napi 100 vevője ingyen megkajál több kg szőlőt, anélkül, hogy végül vásárolna. Számomra normális, hogy nincs ingyen kóstoló.
2020. jan. 11. 13:17
 49/80 anonim ***** válasza:
28%

De még mindig nem esik le, hogy a kóstoló, ami ki van téve az ingyenes és abból vehetsz, de ha nincs kirakva külön nem ehetsz a gyümölcsből vagy akármiből....

Az állatkertes hozzászólónak: nálam bizony fekete és fehér ez a témakör. Vagy lop, vagy nem, vagy csak, vagy nem, vagy hazudik, vagy nem. Amit én adok, azt várhatom csak el. Ha nincs pénzem állatkertbe, nem viszem el a gyereket. Ha van pénzem, akkor megyünk es megveszem neki a jegyet. Nalunk amugy kb mindenhova 2 év a korhatár. Buszon is venni kell jegyet a gyereknek és a parkokba se mehet be ingyen. Mindegy, hogy ma lett két éves vagy 3 hónapja. Itt szigorúan veszik az ilyet.

2020. jan. 11. 13:26
 50/80 anonim ***** válasza:
76%

#44 vagyok, szintén Budapest.

Nem tudom adnak-e szívesen, mert eszem ágában nincs kérni. Szégyellném....Most komolyan kunyeráljak, hogy vajon milyen íze van? Mint a fagyinak, mint a felvágottnak. Max legközelebb nem azt veszem újra. Ez annyira kicsinyes számomra.

Ha mindenki azt mondaná egy szem szőlő semmi akkor hamar nem lenne semmi azon a fürtön. Meg a másikon sem, és sok bolt majdnem egész nap nyitva tart.....gondolkozz már el, ez mennyi pénzt jelent?

Prosztóság, és kész.

Ahol van kis tálca vagy hostess lány kkínálgatja egyél ott ha neked annyira egetrengetően fontos.

2020. jan. 11. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!