Ha garzonban élek tegyek le arról, hogy valaha babám legyen?
Feleslegesen gondolkozol még ezen. 3-4 év alatt tudod mennyi minden történhet?!
Ráérsz akkor agyalni mikor már aktuális lesz. Viszont egy jobban fizető állást nem ártna keresni.
Ne haragudj, de jól értem, hogy fizeted a törlesztő részlet egy részét és a szüleid nevén van a lakás? Számomra ez nem lenne igazán segítség. Annak lenne értelme, hogy ha már amúgy is az övék, akkor fizessék a hitelt, te meg lakhatsz benne, úgy legalább tudsz spórolni majd saját lakásra.
Egyébként ne félj ennyire a jövőtől, majd alakul. Próbálj esetleg lakáskasszát fizetni, nem tudom mennyire fér bele.
Én nem kaptam semmit a szüleimtől és sajnos pár évig még kell fizetnem lakáskasszát, hogy egyáltalán az önerőhöz elég legyen, addig is albérletben élünk és ide várjuk a babát is. Sajnos ez van, de már 33éves vagyok, nem akartunk tovább várni.
Nagyon jó, hogy ennyire próbálsz előre gondolkozni, de hidd el, ha majd ott tart a párkapcsoaltod, hogy aktuális lesz a baba dolog, fogtok tudni dönteni, hogy merre és hogyan tovább.
A szüleid azért vették a lakást ,hogy könnyebben boldogulj,és boldog legyél.Biztos nem akarják,hogy gyerek nélkül,apácaként éld le az életed.
Különben lehet élni albérletben is,gyerekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!