Ti mennyire érzitek úgy hogy valaha is megfelelőek lesznek a körülmények a gyerekvállaláshoz?
A minap utaztam buszon és két 25 év körüli lány beszélgetett arról hogy lanyként hogyan tervezték az életüket.. ( férj, gyermek, ház stb..) Beszélgettek arról hogy most hol tartanak.. dolgoznak, de szüleikkel laknak, párjuk van..
Anno én úgy terveztem hogy 25 évesen lesz feleségem, egy gyermekem és jó munkám, DE ehhez képest most költözöm barátnőmmel családi segítséggel vett lakásba, családi vállalkozásban dolgozom de nem szeretem.. sőt azt se tudom mi érdekel igazán,látássérült lévén nem könnyű. Barátnőm is dolgozik két helyen, ő már mondogatja h szeretne babát, de én nem érzem magam érettnek, és a körülményeket sem alkalmasnak..
Kort és nemet is 29f
El kell kederitselek, olyan kb soha nincs, hogy epp vmibol ne lehetne tobb, jobb, szebb, ujabb, stb, magyaran ha megteremted az egyik kriteriumot, addig jon egy masik is, 100% sosem lesz, max eleg kozel ahhoz. Mi az elejen ugy gondoltuk, a baba a kovetkezo 5 evben a 4.-5. evben lesz aktualis, es erre valoban a 4. evben tertunk ra komolyabban. Akkor elovettuk a kerdest megint, es ugy dontottunk h johet. Az elozo 4 evben megvalositotottuk a terveinket ( sulik, jobb melohelyek, jobb es szebb lakas, utazasok, auto, stb), es igy az 5. evre beterveztuk a babat, aki augusztusban erkezik. Persze, varhattunk is volna, meg tobb es jobb uj cuccok megveteleig, v barmi, de nem erte volna meg, mert szerettunk volna fiatal szulok lenni. (27 alatt).
Ha nem tetszik a jelenlegi munkad, v eleted, valtoztassatok rajta egyutt. Nem konnyu, de nem is lehetetlen!
Nem értek egyet az 1-essel.
Mi kivártuk azt a pillanatot, amikor (számunkra) minden ideális volt a gyerekvállaláshoz és utólag is örülünk, hogy nem kapkodtuk el, mert korábban nem biztos hogy megbrkózunk a ránk osztott feladattal (nem átlag gyerek, nem átlag szükségletekkel).
30 évesek voltunk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!