Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hazudtál már valaha gyereked...

Hazudtál már valaha gyereked koráról, hogy előnyhöz juss?

Figyelt kérdés
Mondjuk belépődíj, buszjegy stb esetén
2020. jan. 10. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
17%

29!

Nincs glória a fejem felett. Ha valaki nem lop, csak, hazudik, akkor már szentnek szamit? Az meg sajnálatos, ha egyetlen olyan ismerősöd sincs, aki ugyanezeket enm mondhatja el magárol. Anyád, apad, a partnered, a gyereked, a barátaid és ismerőseid, mind hazug tolvajok.... Faxa egy környezetben élsz, mit mondjak.

2020. jan. 11. 10:28
 32/80 anonim ***** válasza:
71%
Nem hazudtam soha. Ahogy egyetemen nem puskáztam soha. Ahogy visszaadom, ha elszámolják a boltban a visszajárót, és akkor is lyukasztok jegyet, ha nem látok ellenőrt. Az 50es táblát nem hagyom el 60nal, és nem hallgatok zenét hangosan este 8 után társasházban. Nem megyek át piroson, ha nem jön semmi, akkor sem, ha 5 másik ember igen. De ez én vagyok. Szeretem a szabályokat, szerintem hasznosnak.
2020. jan. 11. 10:36
 33/80 A kérdező kommentje:

Hát én ilyen környezetben élek. Emberekkel körülvéve, akik olykor esendőek.

A szüleim eleve megbuktak, mert az ő fiatalkorukban a kazettamásolás igen népszerű volt. Az ismerőseim nagy része elvérezne, ha szóba kerülne a tini koromban divatját élő 3 másodperces telefonálás (aki nem tudja mi az, kifejtem szívesen). A maradék pedig sajnos fennakadna a rostán egy-egy lógással, puskázással. Sajnos engem ilyen becstelen emberek vesznek körül.

2020. jan. 11. 11:23
 34/80 anonim ***** válasza:
18%
Hát ez elég szomorú, kerdezo. Örülök, hogy a körülöttem elő emberek nem ilyenek.
2020. jan. 11. 11:32
 35/80 A kérdező kommentje:
És miért okoz neked örömet, ha valaki mondjuk nem torrenten nézi a Trónok harcát? Mert az én közérzetemet ez semmilyen irányba nem befolyásolja.
2020. jan. 11. 11:38
 36/80 anonim ***** válasza:
19%
Öööö... Miért okozna nekem örömet? Úgy és azt nézel amit és ahogy akarsz. A kérdésed hazugsagra, csalasra es lopasra vonatkozott. Arra válaszoltam. Én nem lopok, nem csalok és nem hazudok. Te igen. A te dolgod. Ha majd tőled lopnak, akkor legyen ilyen nagy arcod. Vagy amikor a rendőr haza viszi a gyerekedet, mert lopott valamit.
2020. jan. 11. 11:41
 37/80 A kérdező kommentje:

Amúgy élethelyzet:

Szőlőt akarsz venni. Megveszed vakon a mondjuk két kilót vagy leveszel egy szemet és megkóstolod ingyen? Vagy megveszel két szemet, kifizeted, megkóstolod és ha finom, visszamész vásárolni?

2020. jan. 11. 11:46
 38/80 anonim ***** válasza:
67%

"Szőlőt akarsz venni. Megveszed vakon a mondjuk két kilót vagy leveszel egy szemet és megkóstolod ingyen? Vagy megveszel két szemet, kifizeted, megkóstolod és ha finom, visszamész vásárolni?"

Kerék 2 kilót, kifizetem és majd otthon megeszem. A kenyérből se török le egy falatot, az almaba se harapok bele, a fagyiba se nyalok bele. Amúgy te normális vagy?

2020. jan. 11. 11:48
 39/80 A kérdező kommentje:

Miért? Te azt tartod normálisnak, hogy veszel két kiló szőlőt, akkor is ha savanyú? A kenyér nálunk ritkán selejt, lehet nalatok külföldön az is lutri.

Amúgy nem tudom hol élsz külföldön, de ahol az én ismerőseim élnek, még kóstoló is van kitéve.

2020. jan. 11. 12:33
 40/80 anonim ***** válasza:
20%

Oke. Nem gondoltam hogy ennyire buta vagy, de oké, kifejtem. A kóstoló azt jelenti, vehetsz belőle, ingyen. Megkóstolhatod, nem kell fizetned érte. Nálunk sajt, felvágott és péksütemény szokott kint lenni kóstolónak. A normális ember, ha nem ismeri, vész belőle egy darabot. Ízlik és megfizethetőnek tartja, akkor megveszek az adott árut x csomagolásban y összegért. Nem ízlik neki, tovább megy, nem vásárol. A harmadik, taplo tipus, belemarkol, felzabalja a fél talcat es nem vesz semmit.

Amiből nincs kóstoló kitéve, azt nem kóstolja meg az ember. Max piacon megkérdezed a Julcsi nénitől, hogy kaphatsz e egy szem szőlőt kóstolóba, ő meg eldönti, hogy igent mond, vagy nemet.

Szőlő nalunknfel kilós dobozos változást kapható. Ergkk veszek egyet és ha ízlik, megyek és veszek még hármat mellé, ha épp 2 kiló kell. Rendkívül bonyolult, ugye? Minimum kvantumfizika szint....

2020. jan. 11. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!