Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hazudtál már valaha gyereked...

Hazudtál már valaha gyereked koráról, hogy előnyhöz juss?

Figyelt kérdés
Mondjuk belépődíj, buszjegy stb esetén
2020. jan. 10. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
2020. jan. 10. 17:09
 22/80 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Az enyém tuti közbeszólna, hogy nem annyi éves. (Most 4.) Annyit nem ér a dolog, hogy arra kérjem, hazudjunk együtt. Egyszer viszont az autópályán azt kamuztam, hogy pelenkázni viszem, pedig már szobatiszta volt, mert a pelenkázós szobában a wc tisztább, és nincs sor.
2020. jan. 10. 17:56
 23/80 anonim ***** válasza:
78%
Első vagyok, nem érzek lelkiismeret furdalást, mert egyszer megcsináltam, főleg úgy hogy 2 heten múlott a dolog.Sem rossz ember,sem csaló, sem tolvaj nem vagyok.Igaza van a kérdezőnek az vesse rám az első követ aki nem másolt kazettát, dvd-t, cd-t, nem töltött le filmet stb.Ezek is mind csalások és lopások.De gondolom itt minden válaszoló makulátlan múlttal rendelkezik, soha semmi rosszat,kivetnivalót nem csinált.Én legalább elismerem és nem teszem itt a szentéletűt.
2020. jan. 10. 18:28
 24/80 anonim ***** válasza:
75%

Jaj, úgy érzem, a családom nem lesz népszerű. Szüleim mindig fiatalabbnak adnak be minket öcsémmel. Ő korához képest nagyon alacsony, így simán kinéz bölcsisnek, pedig 5 éves. Én 16 vagyok, de elég babás arccal áldott meg az ég, így általában 12-nek szoktak nézni és szüleim élnek is ezzel a tulajdonságommal, ha úgy olcsóbb.

Egyébként sok helyen inkább a pénztáros jófejségén múlik, mintsem a szülők füllentő képességein. Nyáron jegyszedőként dolgoztam egy múzeumban, ott mondták a pénztárosok, hogy nyugodtan engedjem a kisgyerekeket az ingyen jeggyel, akkor is, ha látszik, hogy elmúlt három éves.

2020. jan. 10. 19:09
 25/80 anonim ***** válasza:
10%
Anyagi előnyhöz nem, de fél-egy éveket mindig letagadtam, ha szülőknél szóba került, hogy úgy érezzék korának megfelelő a szintje.
2020. jan. 10. 21:25
 26/80 anonim ***** válasza:
8%
ilyenkor nem kérnek valamilyen igazolványt a gyerekről? akár egy TAJ vagy lakcímkártyát?
2020. jan. 10. 21:45
 27/80 anonim ***** válasza:
22%
Sajnos nem...
2020. jan. 10. 22:03
 28/80 anonim ***** válasza:
22%

Mi kulfoldon elunk, nálunk kérnek, pontosabban kérhetnek. Mondjuk senkinek eszébe nem jut csalni. Továbbra se értem, hogy várhatja el ezek után valaki a gyerekétől hogy őszinte és tisztességes legyen.

Nem, nekem nem volt másolt cédém, nem torrenteztem, filmet fizetős appon keresztül, pénzért kölcsönzök vagy veszek. A vonaton akkor is becsekkolok, ha tudom hogy kizárt az ellenőrzés, mert tomeg van, a boltban pedig szólok, ha a pénztáros téved a javamra. Sőt, hazhozszallitasnal ha előfordul, hogy valami olyan van a csomagomban, amit nem rendeltem és nincs a számlámon, azonnal hívom az ügyfélszolgálatot, mindegy hogy egy 30 centes puding vagy egy 10 eurós sajt a plusz.

2020. jan. 11. 06:52
 29/80 A kérdező kommentje:
Ritka kincse vagy a világnak. Túlzás nélkül mondom, ott a glória a fejed fölött. Egy olyan embert sem ismerek, mint te.
2020. jan. 11. 10:22
 30/80 anonim ***** válasza:
21%
Miért, neked az összes ismerősöd egy csaló? Érdekes környezetben élhetsz.
2020. jan. 11. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!