Hazudtál már valaha gyereked koráról, hogy előnyhöz juss?
Jaj, úgy érzem, a családom nem lesz népszerű. Szüleim mindig fiatalabbnak adnak be minket öcsémmel. Ő korához képest nagyon alacsony, így simán kinéz bölcsisnek, pedig 5 éves. Én 16 vagyok, de elég babás arccal áldott meg az ég, így általában 12-nek szoktak nézni és szüleim élnek is ezzel a tulajdonságommal, ha úgy olcsóbb.
Egyébként sok helyen inkább a pénztáros jófejségén múlik, mintsem a szülők füllentő képességein. Nyáron jegyszedőként dolgoztam egy múzeumban, ott mondták a pénztárosok, hogy nyugodtan engedjem a kisgyerekeket az ingyen jeggyel, akkor is, ha látszik, hogy elmúlt három éves.
Mi kulfoldon elunk, nálunk kérnek, pontosabban kérhetnek. Mondjuk senkinek eszébe nem jut csalni. Továbbra se értem, hogy várhatja el ezek után valaki a gyerekétől hogy őszinte és tisztességes legyen.
Nem, nekem nem volt másolt cédém, nem torrenteztem, filmet fizetős appon keresztül, pénzért kölcsönzök vagy veszek. A vonaton akkor is becsekkolok, ha tudom hogy kizárt az ellenőrzés, mert tomeg van, a boltban pedig szólok, ha a pénztáros téved a javamra. Sőt, hazhozszallitasnal ha előfordul, hogy valami olyan van a csomagomban, amit nem rendeltem és nincs a számlámon, azonnal hívom az ügyfélszolgálatot, mindegy hogy egy 30 centes puding vagy egy 10 eurós sajt a plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!