Mennyit jatszotok egy nap egyke gyermeketekkel?! Mit lehet csinalni a rossz idoben?!
a megoldás: seemmmmmit-.-"
Meg kell tanítani arra, hogy egyedül is tudjon, rajzolni,legózni,puzzle-t kirakni. Mivel van amikor főzni kell stb. tehát néha MUSZÁJ egyedül játszania. Cserébe persze bizonyos idő neki is jár plusz este lefekvéskor esti mese, de igenis a fantázia/agy fejlesztésének érdekében el KELL sajátítania az egyedül játszást, ha nem így teszel rabszolga lesz belőled és a gyerek életképtelen lesz.
Mondjuk az se mindegy hány éves.
Nekem 2 éves kislányom van, imádom, alig várom hogy hazaérjek és játszak vele.
Szerintem ezt most kell kihasználni, mert pár év múlva már lesz jobb dolga is.
Egy apuka
Szerintem is hagyd egyedül játszani.
Nem tudom milyen játéklehetőségek vannak nálatok, de én kiskoromban sokszor csináltam olyat, hogy egy dobokockás társas játékot a játékdínómmal játszottam. :) Én voltam a pirossal, ő a kékkel. Dobtam, majd léptem, majd megint dobtam s léptem a másik színnel is. (Így visszagondolva többször nyert ő, mint én... :D )
Vagy pl LEGO-ból építhetne valamiket, s többi játékát felhasználva kitalálhatna történeteket. Nekem pl az egyik kicsi Barbie babám volt már hajótörött, szuperhős, talált már sárkány tojást (ping-pong labda), stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!