Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit jatszotok egy nap...

Mennyit jatszotok egy nap egyke gyermeketekkel?! Mit lehet csinalni a rossz idoben?!

Figyelt kérdés
Hazaertek munkabol es es mivel telik az este? 4 evesem folyamatosan igenyli h ne egyedul jatszon, uljek mellette, vele egyutt jatszak. Sajnos mas dolgom is van, illetve neha pihennek en is..4-tol 8ig rol van szo kb, utana furdes, fekves van. Lelkifurdalasom van ha nem vele jatszok..
2019. dec. 18. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Gratulálok, már jól be vagy idomítva, hogy a gyerek lehessen a főnök később.
2019. dec. 18. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

a megoldás: seemmmmmit-.-"

Meg kell tanítani arra, hogy egyedül is tudjon, rajzolni,legózni,puzzle-t kirakni. Mivel van amikor főzni kell stb. tehát néha MUSZÁJ egyedül játszania. Cserébe persze bizonyos idő neki is jár plusz este lefekvéskor esti mese, de igenis a fantázia/agy fejlesztésének érdekében el KELL sajátítania az egyedül játszást, ha nem így teszel rabszolga lesz belőled és a gyerek életképtelen lesz.

2019. dec. 18. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon káros folyton szórakoztatni a gyereket. Egyedül is tudnia kell játszani. A házimunkába is bevonhatod. Fogja ő is a pórszívót vagy gyurhatja a sütit, formázhatja a fasírtot, stb.
2019. dec. 18. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk az se mindegy hány éves.

Nekem 2 éves kislányom van, imádom, alig várom hogy hazaérjek és játszak vele.

Szerintem ezt most kell kihasználni, mert pár év múlva már lesz jobb dolga is.

Egy apuka

2019. dec. 18. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Ja, apukáknak jut a kellemes, könnyebb rész. Anyunak melózni, háztartást is vinni kell a gyerek mellett
2019. dec. 18. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül is tud játszani. Pont az a jó az egykékben, hogy egyedül is feltalálják magukat.
2019. dec. 18. 20:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, akkor picit erosebb leszek, es neha en is hagyom egyedul jatszani.
2019. dec. 18. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hagyd egyedül játszani.

Nem tudom milyen játéklehetőségek vannak nálatok, de én kiskoromban sokszor csináltam olyat, hogy egy dobokockás társas játékot a játékdínómmal játszottam. :) Én voltam a pirossal, ő a kékkel. Dobtam, majd léptem, majd megint dobtam s léptem a másik színnel is. (Így visszagondolva többször nyert ő, mint én... :D )

Vagy pl LEGO-ból építhetne valamiket, s többi játékát felhasználva kitalálhatna történeteket. Nekem pl az egyik kicsi Barbie babám volt már hajótörött, szuperhős, talált már sárkány tojást (ping-pong labda), stb. :)

2019. dec. 22. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!