Miért nem tudnak helyesen írni az anyukák?
A terhesség vagy a szülés okozhat olyan traumát, ami miatt elfelejtenek, vagy sohasem tudtak?
Engem nagyon zavar, amikor valaki nem tudja például, hogy az igekötőket mikor kell egybe írni az igével, és akkor ilyeneket írnak, hogy "eltudja fogadni", meg "a gyereknek fáj valamilye", meg "nem növi el", nem növi ki helyett... úristen, látni is rossz, de leírni!
Nekem sem lett valami fényes, 57 pont. Jó kis teszt! :-)
Egyébként nem mondtam, hogy én tökéletes lennék, akár helyesírásilag, akár más szempontból. A durva hibákra vonatkozott a kérdés, amik nem csak az én szememet bántják, mint kiderült.
Sziasztok!
Nekem nem jo a helyesirasom es ezt tudom is magamrol sosem ment igazan pedig szorgalmas es jo tanulo voltam.Nagyon eros gimnaziumba jartam azok koze a diakok koze tartoztam akik kifejezetten szerettek tanulni.Viszont a helyesirasom borzaszto maradt barmit tettem.Ezert azt kell mondanom igaza van annak a valaszolonak aki azt irta,hogy kell egy bizonyos "erzek" is a helyesirashoz.
A baratnom aki mindig lusta volt a tanulashoz,nem is tanult jol,kitunoen irt mert egyszeruen "erezte",hogy mit hogyan kell irnia.
Nekem a kedvenc tantargyam az irodalom volt,nagyon szerettem volna magyar-szakos tanar lenni de nem vagyok benne biztos,hogy sikerulne ilyen helyesirassal.
Mivel hamarosan felveteliznem kell es minkenkeppen a tanari szakma erdekel ezert a masik kedvencem a tortenelem melle lehet,hogy az angolt fogom valasztani mivel jelenleg kulfoldon elunk es szerencsere sokat fejlodott az angol tudasom.
A tesztet majd en is kitoltom csak most ebredt fel a kisfiam es mennem kell etetni.
1 eves kisfiu anyukaja
Kedves utolsó!
Legyen egy kicsit több önbizalmad a felvételi előtt, mert bizony én vesszőhibán kívül mást nem láttam hirtelen! :-) Azért értem, hogy mire gondoltál, köszi és sok sikert a terveidhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!