Szerintetek igazságos, hogy a nagycsaládosok sok állami támogatást kaphatnak?
Vagy azok, aki vállalnak legalább hármat?
Adókedvezmeny 99 ezer 3 gyerek után. Új házra 10m csok plusz kedvezményes hitel. Autót is vehetnek állami támogatással. Oviban ingyen étel, iskolában féláras.
Andizsuzsi a modorom annak szólt aki agyatlan liberálisnak nevezett csak mert nem tamogatom a mindenaron szulest.
Bocs de ember vagyok,nem allat, nem a mennyisegre hajtok hanem a minosegre.
Mi ertelme 5 gyereket szulni a semmire, es meg tapsolni is hozza? Ez kinek jo a melymagyarokon kivul akik engem meg nem erdekelnek? Sajnalom ha sert a velemenyem.
Egyebkent erdekes hogy az nem kritikan aluli hogy a 61%os szerint szuljenek csak az iskolazatlanok harmat mert kell a tanulatlan droid, de ha en le merem irni hogy inkabb 1 legyen de azt neveljek fel tisztessegesen, az mar kritikan aluli.
Hat jo, erre mar nincs mit mondani.
Akkor javitok: szuljetek 4et csokra meg egyeb kedvezmenyes hitelre acsingozva es eljon a kánaan mi meg nem halunk ki. Igy jo?
a családi adókedvezményt még csak igen magas jövedelem esetén lehet teljesen igénybe venni
Már két minimálbéres szülő is teljesen igénybe tudja venni.
"Akkor javitok: szuljetek 4et csokra meg egyeb kedvezmenyes hitelre acsingozva es eljon a kánaan mi meg nem halunk ki. Igy jo?"
Kettőt szültem, tisztességesen fel is neveltem. Ettől függetlenül nem szapulok senkit, akinek más a véleménye, mint az enyém. De látom nem csak az én szememet csípte a hozzászólásod, mert azóta törölték.
Nyilvan akinek nem inge nem veszi magara.
Mi csipi a szemed? Hogy aki eleteben 1 percet nem dolgozott az ne szuljon, de ha rajtam mulna gyest se kapna?
Hat szurja. Mint mondtam sajnalom ha sert a velemenyem. Ez van.
Vagy esetleg azt kifogasoltad hogy SZERINTEM nem semmihez nem erto biorobotokat kellene "utangyartani" ahogy azt a 61%os szeretne?
Na ezert meg plane nem kerek bocsanatot senkitol. Szomoru hogy ez felmerult es en vagyok kimoderalva nem a 61%os valaszolo.
"Vagy esetleg azt kifogasoltad"
Nem. Az egybitezést, surmózást, lekölykezést és társait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!