Szerintetek igazságos, hogy a nagycsaládosok sok állami
támogatást kaphatnak?
Figyelt kérdés
Vagy azok, aki vállalnak legalább hármat?
Adókedvezmeny 99 ezer 3 gyerek után. Új házra 10m csok plusz kedvezményes hitel. Autót is vehetnek állami támogatással. Oviban ingyen étel, iskolában féláras.
Nem igazságos, arányosan kellene adni szerintem.A csp se arányos, ahogy az adókedvezmény sem.
2019. dec. 12. 10:15
3/122 anonim válasza:
Az ő gyerekeiknek kell kitermelni a mostani gyermektelenek nyugdíját, szóval valahol igazságos.
2019. dec. 12. 10:16
4/122 anonim válasza:
Mindegy, hogy igazságos-e. Magyarország lakossága félelmetes ütemben csökken, az elöregedés riasztó. Ezt kétféleképpen lehet orvosolni. Vagy több gyerek születik, vagy más népekek fogadunk be. Az ország vezetése alapvetően az elsőt választja, ennek megfelelően hoz döntéseket.
2019. dec. 12. 10:17
5/122 anonim válasza:
Az élet nem egy népmese, hogy igazságos legyen.
A nagycsaládosok kapnak támogatást, mert a kormány politikája a nagycsaládok számának növelése.
2019. dec. 12. 10:20
6/122 Andizsuzsi válasza:
igen
2019. dec. 12. 10:22
7/122 anonim válasza:
Igazságos vagy sem,ez van.
Viszont a CSOK-nak,babavárónak,új autónak nem szabad bedőlni. Rózsaszín mese,semmi más. Még talán a CSOK,ami ér valamit. A babaváró hitel,vissza kell fizetni. Jó,kedvezőbb konstrukcióval,mint a többi,de akkor is. Az új autó? 7,5 millió,ebből állami támogatás 2,5 milla. Én biztos nem vállalnám be a fennmaradó 5 millát hitelre. Akkor segítség,ha van ennyi megtakarítása egy 3 vagy több gyerekes családnak. De kérdem én,van?
2019. dec. 12. 10:25
8/122 anonim válasza:
Inkább az aránytalanságokkal van a probléma. A kétgyerekes átlagos keresetűek le vannak .. Sokkal nagyobb mértékben kellene már a második gyerek megszületését is támogatni egy olyan országban, ahol a születési ráta 1,5. És az én fixa ideám az, hogy a pénz nem minden. Bizony szükség lenne arra, hogy az otthon maradó anyukák ne legyenek napi 10-12-14 órákat egyedül, mert valakinek pénzt kell keresnie a hitelek törlesztéséhez..
2019. dec. 12. 10:26
9/122 anonim válasza:
Teljesen jó az adókedvezmény! Azok járjanak jól, akik BEFIZETNEK a közösbe, azaz dolgoznak, és ezzel jó példát mutatnak a gyerekeiknek. Akik aztán dolgos, adófizető polgárrá válnak.
Ha nem lesz elég befizető, neked már nem lesz nyugdíjad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!