Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek igazságos, hogy a...

Szerintetek igazságos, hogy a nagycsaládosok sok állami támogatást kaphatnak?

Figyelt kérdés

Vagy azok, aki vállalnak legalább hármat?

Adókedvezmeny 99 ezer 3 gyerek után. Új házra 10m csok plusz kedvezményes hitel. Autót is vehetnek állami támogatással. Oviban ingyen étel, iskolában féláras.

2019. dec. 12. 10:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 anonim ***** válasza:
12%

Most itt tényleg olyan hülye mindenki, hogy szerintük az igazságtalan? Akkor szerintük mivel kéne ösztönözni az embereket a gyerekállalásra?

Oké, nyilván először is az ország élhetővé tételével, amit a fidesz rohadtul nem fog megtenni. De ezek az intézkedések önmagukban nagyon is jók és szükségesek.

2019. dec. 12. 15:30
 32/122 anonim ***** válasza:
26%

"Nahát, és eddig abban a téveszmében éltem, hogy a nyugdíj a ledolgozott évek, meg a befizetett adó után jár, nem azután hogy hány új kis rabszolgát szolgáltatok állam bácsinak"

Azt azért tudod hogy az aktuális nyugdíjat mindig az épp dolgozó aktív réteg fizeti? Akkor mégis ki fizujabol akarod megkapni az eveid után járo penzt ha nem lesz ki dolgozzon?

Nem ettől függetlenül annyira nem vagyok elájulva a rendsztertől. Kis ésszel belátható, hogy a csok babaváró uj auto is csak az eleve módos réteg számára kihasználhato. Kell az utánpótlás de nem így. Mindenki jön itt a segélyesekkel, azokat netoljuk, holott rengeteg tisztességesen dolgozó rendes pár van, akiknél nem férne bele a 3 gyerek, nem lennének alkalmasak a támogatások igénylésére. Velük mi van?

2019. dec. 12. 16:31
 33/122 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem is aránytalan és igazságtalan a kevesebb gyerekesekkel szemben.

Az egy és két gyerek ugyan azon a szinten van, a három meg már kiugroan magas támogatást kap.

Én pl. eltörölném az alanyi jogon járó gyes-t, csak annak adnék támogatást aki a gyerekvállalás előtt dolgozott. Sőt a csp-t is ehhez kotnem.

2019. dec. 12. 16:34
 34/122 anonim ***** válasza:
11%
jól is csinálnád, ha célod az, hogy kihaljon a magyar
2019. dec. 12. 17:00
 35/122 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó, az előtted válaszoló nagyon is jókat ír.

Rá vagytok kattanva erre a kihal a magyarságra, annyira hogy tőletek az iskolázatlan életében nem dolgoztt réteg is szaporodhat, lényeg hogy magyar legyen.

Hát bocs már hogy én nem vagyok ennyire belebzulva a magyarságba. Semmit nem ér az a magyar aki egy normális munkaviszont nem volt soha képes felmutatni, egy forint adót nem fizetett a közösbe de legalább lekölykezett. Ezt a macska is tudja. Kit érdekel a magyar? Normális értelmes emberek szaporodjanak ide, akkor lesz jövője az országnak, nem semmire szülők oldák meg a gondjainakt.

A magyarság meg jó eséllyel ki fog halni, mert hiába nem áll meg a szaporulat, ezeket a fiatalokat (családokat) itt is kéne tartani. De ahogy előttem írták már sok középsulis is más országban tanul, akkor miről beszélünk? Élhetővé kellene tenni az országot, európai béreket adni, az európai árak mellé, és akkor megjönne a szaporodási kedv magától. Ilyen egyszerű.

2019. dec. 12. 17:08
 36/122 anonim ***** válasza:
12%
Nyilván először élhetővé kéne tenni az országot, igen. Ezt le is írtam egy korábbi hozzászólásomban. A baj az, hogy hozzád hasonló megkeseredett emberek itt gyűlölködnek, ahelyett, hogy élhetővé tennék. A hozzád hasonló agyatlan liberálisok miatt van még mindig hatalmon a fidesz, és ezért élünk szarul száz éve, és ezért lesz így még száz évig. Bocsi, ha fáj az igazság, de ez van.
2019. dec. 12. 17:25
 37/122 anonim ***** válasza:
87%

Te egyébként normális vagy? Az "agyatlan" liberális sokha nem szavaztak a fideszre, köztük én sem tehát miért is miattunk van hatalmon?

gyűlölködést akarsz? Olvass el egy fidesz közeli lapból származó cikket, na az gyűlölködés.

Nem vagyok megkeseredett azért mert reálisan látom az országot, az igazság meg neked fáj maximum. Kis kamu fideszes. Mert hogy aki agyatlan liberáisozik, meg minket állít be gyűlölködő megkeseredettnek az valóban nem lehet ellene ennek a kormánynak. Élvezd amit főztetek, mást meg hagyjatok nyitott szemmel járni.

Nem fogom az egekbe magasztalni a magyarságot. Mégis mire legyek büszke? Hogy birkák országa lettünk, ahol csak a hangulatkeltés, meg az uszítás megy már? Meg elletőkampány?

Bocs, nem.

2019. dec. 12. 17:38
 38/122 anonim ***** válasza:
28%

Pont a dupláját kapom, mint te, a dupla gyerekre

Ne hazudj... A csp gyermekenként több, a csk kétszer annyi egy gyerekre neked, mint az egy gyerekes családnak.

2019. dec. 12. 17:40
 39/122 anonim ***** válasza:
18%
Kedves 30, csp és cskedv egy gyerekre 12200+10000 (22200), kettőre 2*(13300+20000), ami 66600. Tényleg pont a duplája. Ostoba.
2019. dec. 12. 17:47
 40/122 anonim ***** válasza:
82%

" A hozzád hasonló agyatlan liberálisok miatt van még mindig hatalmon a fidesz, és ezért élünk szarul száz éve, és ezért lesz így még száz évig."

A fidesz a hozzád hasonló fideszesek miatt van hatalmon. Jól meg majd akkor fogunk élni, ha kisgazdád abbahgyja a lopást, tudod azt amit az "agyatlan liberálisok" úgy elleneznek.

Nehéz rájönni hogy magadtól vagy ilyen hülye, vagy súgnak.

2019. dec. 12. 18:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!