Szerintetek mi az a határ ami alatt egy nő fiatal anyának számít? Ti hány éves korig tartotok valakit annak?
Figyelt kérdés
Nem extrém fiatal, tini anyákra gondolok. Nyilván nagykorútól számítva.2019. dec. 11. 14:21
21/22 anonim válasza:
Én is a 25-re szavazok, én 24 voltam amikor szültem és mindenki mondta, hogy milyen fiatal vagyok. A szobatársaim mind 30 felett voltak, volt akinek első gyerek volt. Hozzám képest kivoltak rettenetesen szülés után én meg pattogtam össze-vissza, gátvédelmem volt, a pocakom is azonnal visszament laposba. Az orvosom még meg is dícsért és azt mondta, hogy a testnek ez a legideálisabb kor a szülésre. Ez persze nem jelenti azt, hogy szellemileg erre érett is az ember ennyi idősen de a test hamarabb regenerálódik és alkalmazkodik.
22/22 anonim válasza:
Kb 25 alatt mondanám én is. Amúgy #25-ös, bocsi, csak egy meglátás. Azért a formába kerülés erősen alkati és szerencse kérdése is. Én 21 évesen szültem, de emlékeim szerint nem volt egyáltalán lapos a hasam szülés után, pedig sovány voltam mikor terhes lettem és nem híztam sokat. Barátnőm 19 évesen szült, na neki pl azonnal visszament a hasa. Ez van, nem vagyunk egyformák, de ez szerintem nem csak a kor függvénye. Az tény, hogy hamarabb regenerálódik az ember, én császáros voltam, de már az őrzőben hajlongtam a cuccokért, mikor letelt a hat óra és mehettem zuhanyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!