Hány éves korig számít valaki fiatal anyának?
Fogalamam sincs. A múltkor egy riportban Gubás Gabit fiatal édesanyának titulálták, pedig most 41 és a második gyereke még pici. Illetve Kondákor Zsófit is annak, ő pedig ha jól tudom 36.
De ezek alapján én azt gondolom, hogy 30 alatt. Talán?
Szerintem:
18--23 -ig fiaal anyuka
24-30 -ig normális
30-felett késői(de nem öreg)
35-felrtt már öreg.
Első ez nekem is feltűnt, szerintem a fiatal anya nem a nő életkora hanem a gyerekéletkora miatt mondják a tv-ben. Mert végül is fiatal anya aki 2 éve anya hisz méh 16 év minimuma hátra van belőle.
Szerintem 25 alatt fiatalnak számít.
25 eves vagyok egy majdnem 1 eves kislannyal. Fiatalnak erzem magam de nem olyan szemszogbol mint aki 18 evesen szul.
A fiatal anyukat valoban sokszor a baba eletkorara ertik.
Az h vkinek azt mondjak h fiatal anyuka nem feltetlenul jelenti azt h tul fiatalon szult ha errok az oldalrol nezzuk. Szamomra az aki nagyon fiatal anyuka a 15-22 -ig korosztaly. Ugye meg nekik hatterben nem minden van kialakitva. Rendes vegzettseg, munka, lakas, sporolas esetleg. Persze biztos vannak kivetelek nem mondom h nem. 23-32- ig mondom h idealisaz elso babat megszulni. A felett nem teljesen keso de nem tartom a legjobbnak ha az ember tesot is szeretne.
Persze ez egyedi sajat velemeny, nem vagyunk egyformak, nem akartam azokat se megbantani akik fiatalon szultek es azokat sem akik kesobb esetleg. Mindenki akkor szuljon amikor akar. Nekem teljesen mindegy, nem az en dontesem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!