Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mondjam meg Anyának meg a tesómnak, hogy idén télen szeretnénk össze házasodni a párommal! Elég fiatal vagyok. és Anya amugy is ellenzi az eskövöt, mert neki se volt valmi jóó! Ti, hogy csináltánok?
Attól függ, h hány éves vagy??
Talán azért akartok ilyen gyorsan összeházasodni mert jön a baba???
Elmondanám neki,hogy ezt én szeretném,és régen is ennyi idős korukban házasodtak a lányok(például mamám 19 évesen házasodott és 19 évesen még szült is,és 1930-ban született),és mamám is jól megvolt papámmal,míg szegény papám meg nem halt(nyugodjon békében!).
és persze 2 gyerekük lett:D és boldogok voltak..
Persze ez a 21.század,és már mostanság azért is elválnak,mert "megromlott" a házasságuk,"ellaposodott" a kapcsolat..pedig semmi gondjuk nincs,csak az,hogy unják egymást..azt meg kilehet kovácsolni.:)
Sok sikert!:D ha ezeekt elmondod anyudnak,akkor talán beleegyezik..:)
Nem babáról még ninc szó!
Kb 1 éve tervezgetjük ezt:9
Igen már 1 éve együtt élünk!!
Sokan házasodnak fiatalon és nem mindenkinek rossz!!
Anya sztem csak félt mert neki se volt jo!!!
Nem akarunk olyan hüü de nagy esküvöt barátok család 40-50 fö!!!
Félek,elmondani neki!!
De muszály lesz!!
Köszönöm a kommenteket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!