Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudom, hogy mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mondjam meg Anyának meg a tesómnak, hogy idén télen szeretnénk össze házasodni a párommal! Elég fiatal vagyok. és Anya amugy is ellenzi az eskövöt, mert neki se volt valmi jóó! Ti, hogy csináltánok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 15:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

szia 21:)

msnen tudnánk beszélni???elkéne a segitség!!am gratulálok:)

2010. júl. 15. 16:53
 22/24 A kérdező kommentje:
am én azért szeretném kölcsönözni mert ugy hallottam ugy olcsobb!!!az átvarrásért külön kell fizetni?
2010. júl. 15. 16:59
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor nem is az a gond, hogy édesanyád nem fog örülni az esküvőnek. Az egyedüli problémád az, hogy nincs miből kifizetni és azt akarod, hogy az anyukád állja az esküvőt és természetesen utána is támogasson titeket továbbra is anyagilag.

Nem fogsz örülni annak, amit írok de én így korainak tartom az esküvőt. Majd ha lesztek annyira felnőttek mind a ketten a pároddal, hogy meg tudtok élni és nem szorultok a szülők segítségére, akkor házasodjatok össze! Ebből így hosszú távon komoly problémák lehetnek, ne függjetek senkitől!

Félre ne érts, én is 21 évesen házasodtam! Viszont 18 éves korom óta eltartom magam, sőt még én támogatom az édesapámat. Nekünk sem volt sok pénzünk az esküvőre, így csak polgárit tartottunk és utána meghívtuk a szűk családot egy vacsorára. Ha mindenképpen házasodni akartok és nincs pénzetek, akkor inkább ilyen megoldásban gondolkozzatok.

2010. júl. 15. 17:54
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem akarom,h anya beleadjon az esküvömbe!!!meg van mindenre a pénz!!!de nem fogok csak ezért megvenni egy tök uj méreg drága ruhát!!!a hazsnált is ugyan olyan jo!!az esküvönek sztem nem az a lányege h a legrdágább ruhába esküdjek!!!!
2010. júl. 15. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!