Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni az alábbi problémával küzdő fiatal nővel? Kapcsolatfüggősége van?
be kéne oltani a szüleit rendesen, remélem nincs testvére szegénynek :\
beszélhetnél a sráccal, hogy ez és ez van, nézze el neki és le fog nyugodni. ha a barátnőd szerelmes, akkor bőven el fogja nézni, hogy a barátja csak 2 év múlva veszi el. a szüleinek meg le kellene akaszkodniuk a témáról, mert egészségtelen, amit csinálnak. ez már nem az a kategória, hogy a cuki sütisütögető nagyi megkérdezi a 21 éves egyetemista unokától hogy "na, mikor lesz dédunokám, aranyom ?"
A srác helyében menekülnék ettől a nőtől!!!
Istenem, bár felhívhatnám a figyelmét!
A volt párom is ilyen volt. Ha valami már csak egy kicsit is nem tetszett neki, már húzott is elfelé. Én pedig azóta is itt ücsörgök egyedül, a sötét lakásban minden este azon gondolkodva, hogy az ilyen apró problémát miért nem lehetett megoldani, miért kellett elmenekülni a probléma elől??? Pedig tudtam már az elején, hogy ilyen tipus, de eszembe sem jutott, hogy velem is megteszi! Túlzottan bíztam magunkban, hogy velem majd biztosan nem teszi meg... hát de...
HALLOD SRÁC??? MENEKÜLJ!!!!
36F
1. van testvére, nála még rosszabb a helyzet.
3. igazából hagyom, én is ezen a véleményen vagyok, mármint,hogy csak a saját hibájából tanul. csak épp nem jó látni. valahol még naiv gyerek, nem akarja a szüleit megbántani. mindig is a saját feje után ment, csak épp otthon meg ne tudják. Elmesél mindent, majd azt várja h. neki adjak igazat, pedig értem én, hogy a srác miért pánikol be. De most épp rózsaszín köd van, így azt reméli, az igazi valóban egycsapásra elveszi.
Ez nem kapcsolat függöség akkor lenne az ha hosszútávon ragaszkodna a halott kapcsolataihoz. Inkább csak kerüli a konfliktusokat.
Az is kérdés hogy hány éves mert lehet hogy csak ki akkarja élni magát és semmi köze a szülökhőz.
23.08-as
Mi ellen kellene a szüleit beoltani? Ez nem betegség!?
Ezt nem is értem!
ennek a viselkedésformának köze nincs a kapcsolatfüggőséghez. a kapcs.függőség az pont az ellenkezője: akkor is a hapsival marad, ha az megalázza, netán megüti.
ő szimplán egy szívtelen, gonosz, kötődésre képtelen ember, aki kénye.kedve szerint használja a férfiakat, aztán ha megunja, eldobja őket. inkább antiszociális személyiségzavarra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!