Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit lehet kezdeni az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni az alábbi problémával küzdő fiatal nővel? Kapcsolatfüggősége van?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek eddig nem volt hosszú kapcsolata csak sok. Szívfájdalom nélkül hagyta ott az illetőt, ha egy kicsit is nem működött a dolog. Sztem ennek az oka, hogy a szülei tiltották/tiltják minden kapcsolattól, sex házasság előtt nem lehet(ne), stb..régimódi felfogás. Most együtt van egy sráccal akivel jól megvannak, de még csak pár hónapja, így nem tudni mi sül ki belőle. A szülők, mostanában elkezdték kérdezgetni van e férjjelölt, mikor lesz unoka(nem is értem, ha eddig tilos volt, most mire ez a nagy sietség) és a barátnőm, hogy elfogadják a srácot, elkezdte sürgetni az esküvőt. A srác bepánikolt.Félek, hogy sose lesz így boldog kapcsolata, mert a szüleinek akar megfelelni. Nehéz vele erről a témáról beszélni. Mi lesz vele így?
2011. máj. 12. 22:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
9%

én az arcába üvöltteném, h SZÍVTELEN VAGY, SZÍVTELEN TE SZEMÉT!

más örül, ha nagy keservesen összejön 1 sráccal, ez meg minden vacakért csak kidobja szerencsétleneket, ha a szülei meg hirtelen bedobják, h van-e férjjelölt, rögtön házasságra akarja kényszeríteni a gyereket?

sztem sürgősen kezelésre van szüksége, és nem pasitól...

2011. máj. 13. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!