Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mondjam meg Anyának meg a tesómnak, hogy idén télen szeretnénk össze házasodni a párommal! Elég fiatal vagyok. és Anya amugy is ellenzi az eskövöt, mert neki se volt valmi jóó! Ti, hogy csináltánok?
Anyukám mesélte, hogy amikor eldöntötték, hogy összeházasodnak, akkor apukám elment hozzájuk (mármint anyukám szüleihez), és literszámra döntötte magába a kávét, mire ki merte bökni, hogy esküvőt akarnak :)
Szerintem pároddal együtt üljetek le anyukáddal1 beszélni.
Nekem a párom karácsonykor kérte meg a kezem!kettesbe!!a barátainknak elmondtuk Ök örültek!!
A családomnak még nem mertük!!!
Lehet h miis bevetjük a kávét!!
Attol félek,h Anya ugyan bele megy,de segiteni nem fog és megromlik a viszonyunk:S
Számitok valami ilyesmire!!!:S
De rem jol fog menni
Kereszt apum azt mondta,h ugy álljak elé h kérjem meg h segitsen nekem,és igérje meg h segiteni fog!és ug ymondjam el h össze szeretnénk házasodni!!
am nektek mennyiböl jött ki?hogy álltatok neki??
Kedves válaszoló! Ha mindenki az anyagi biztonságra és a lakásra várna, egy esküvő se lenne a mai világban! Amit te írsz, azt egy átlagos család 35-40 éves korára éri el!
Keedves kérdező! Gratulálok! :) Nekünk 2 hónap múlva lesz az esküvőnk, mind a ketten 21 évesek vagyunk és boldogok! :) 3 éve élünke gyütt (egyetem óta). Ne törődj senkivel! Mi a párom anyukájától tartottunk, amikor elmondtuka családba vasárnapi ebédnél apósom kezéból kiesett a kanál!!! :D De végül nagyon örültek! Sose lehet tudni, mi lesz a reakció! :)
Gratulálok mégegyszer! 21/L
Hu:) 20évesen esküvő? Kicsit merész gondolat,de ugy hogy együtt éltek ugy már talán.. Azért nem hiszem hogy ellenezné,mert az övé rosszul sikerült.
De gondolj abba is bele hogy "kicsi" 40-50fős esküvő az nem kicsi. Mi voltunk 17en az esküvőnkön. 6leves tál(1tál 3főre) és 4 4személyes bőségtál rajta annyi kaja hogy mindenkinek tudtunk utána csomagolni.Tortát ajándékba kaptuk. Csak a menü volt 100ezer és nem drága étteremben voltunk. Persze ebben a saláta és a pia is benne volt. (boczkó étterem Kispesten)A ruha kölcsönzés is volt 50(jó 20at visszakaptunk kaukció miatt).A gyürű ami igaz különleges és olyan amire vágytam 52 volt a kettő.
Szóval ez csak az esküvő költségei.
De ebből nagyrészét a szüleink/ill nagyszüleim fizették.
Szóval.. elöször mondjátok el hogy megkérte a kezed.Pl hogy nézd anya milyen szép gyürűt kaptam:)
21 évesek vagyok mind2en??a párom 27 éves:)nálunk ugy lesz h mi készitjük a kaját..házilag lesz ameghivo ...igy egyedibb is lesz!!!a barátom focizik ugyh jön a csapat is:)
téli esküvöt szeretnék imdáom a trelet:)éés aztmonják h akkor olcsobb minden mert nincs szezon
Megint a 21. :) Mi is sok mindent magunk csinálunk kézzel, pl.: ültetőkártyákat, az nagyon jó ötlet, rengeteget lehet vele spórolni. És pl.: a teszvesszel, vaterával, mert szinte mindenem onnan van, néha nevetségesen olcsón...
Hát, nem tudom a ruhát, én vettem, szalonból 40 000 ft-ért, és még senkin nem volt! Olyan szép, hogy sztem másfélszereséért el tudom mjad adni, ha eljön az ideje... Én nem kölcsönöznék, de te tudod... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!