Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudom, hogy mondjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mondjam meg Anyának meg a tesómnak, hogy idén télen szeretnénk össze házasodni a párommal! Elég fiatal vagyok. és Anya amugy is ellenzi az eskövöt, mert neki se volt valmi jóó! Ti, hogy csináltánok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 15:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Anyukám mesélte, hogy amikor eldöntötték, hogy összeházasodnak, akkor apukám elment hozzájuk (mármint anyukám szüleihez), és literszámra döntötte magába a kávét, mire ki merte bökni, hogy esküvőt akarnak :)

Szerintem pároddal együtt üljetek le anyukáddal1 beszélni.

2010. júl. 15. 16:15
 12/24 A kérdező kommentje:

Nekem a párom karácsonykor kérte meg a kezem!kettesbe!!a barátainknak elmondtuk Ök örültek!!

A családomnak még nem mertük!!!

Lehet h miis bevetjük a kávét!!

Attol félek,h Anya ugyan bele megy,de segiteni nem fog és megromlik a viszonyunk:S

Számitok valami ilyesmire!!!:S

De rem jol fog menni

2010. júl. 15. 16:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Egy jobb pillanatban álljatok elé, és mondjátok el, hogy ti szeretnétek hivatalosan is egymás segítőtársai lenni, stb stb. Meg kell értse ő is. De mindenképp ketten mondjátok el, úgy nem fog éppannyira rosszul reagálni :)
2010. júl. 15. 16:19
 14/24 A kérdező kommentje:

Kereszt apum azt mondta,h ugy álljak elé h kérjem meg h segitsen nekem,és igérje meg h segiteni fog!és ug ymondjam el h össze szeretnénk házasodni!!

am nektek mennyiböl jött ki?hogy álltatok neki??

2010. júl. 15. 16:22
 15/24 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló! Ha mindenki az anyagi biztonságra és a lakásra várna, egy esküvő se lenne a mai világban! Amit te írsz, azt egy átlagos család 35-40 éves korára éri el!

Keedves kérdező! Gratulálok! :) Nekünk 2 hónap múlva lesz az esküvőnk, mind a ketten 21 évesek vagyunk és boldogok! :) 3 éve élünke gyütt (egyetem óta). Ne törődj senkivel! Mi a párom anyukájától tartottunk, amikor elmondtuka családba vasárnapi ebédnél apósom kezéból kiesett a kanál!!! :D De végül nagyon örültek! Sose lehet tudni, mi lesz a reakció! :)

Gratulálok mégegyszer! 21/L

2010. júl. 15. 16:26
 16/24 anonim ***** válasza:

Hu:) 20évesen esküvő? Kicsit merész gondolat,de ugy hogy együtt éltek ugy már talán.. Azért nem hiszem hogy ellenezné,mert az övé rosszul sikerült.

De gondolj abba is bele hogy "kicsi" 40-50fős esküvő az nem kicsi. Mi voltunk 17en az esküvőnkön. 6leves tál(1tál 3főre) és 4 4személyes bőségtál rajta annyi kaja hogy mindenkinek tudtunk utána csomagolni.Tortát ajándékba kaptuk. Csak a menü volt 100ezer és nem drága étteremben voltunk. Persze ebben a saláta és a pia is benne volt. (boczkó étterem Kispesten)A ruha kölcsönzés is volt 50(jó 20at visszakaptunk kaukció miatt).A gyürű ami igaz különleges és olyan amire vágytam 52 volt a kettő.

Szóval ez csak az esküvő költségei.

De ebből nagyrészét a szüleink/ill nagyszüleim fizették.

Szóval.. elöször mondjátok el hogy megkérte a kezed.Pl hogy nézd anya milyen szép gyürűt kaptam:)

2010. júl. 15. 16:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 21 éves. Nekünk 1 M forintból jön ki az esküvő, 80 főre. Teljesen magunk álljuk, mert nagy családból jövünk mind a ketten, a szülök nem tudnak segíteni... Szerencsére a suli mellett is jól keresünk. Engem jelenleg az anyagiak mellett a szerveznivaló sokkal jobban megvisel, ha újra kezdeném gyűjtenék még eküvőszervezőre is! ;)
2010. júl. 15. 16:30
 18/24 A kérdező kommentje:

21 évesek vagyok mind2en??a párom 27 éves:)nálunk ugy lesz h mi készitjük a kaját..házilag lesz ameghivo ...igy egyedibb is lesz!!!a barátom focizik ugyh jön a csapat is:)

téli esküvöt szeretnék imdáom a trelet:)éés aztmonják h akkor olcsobb minden mert nincs szezon

2010. júl. 15. 16:30
 19/24 A kérdező kommentje:
Valaki tudja,h mennyibe kerül az esküvöi ruha bérlése pécsen?
2010. júl. 15. 16:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Megint a 21. :) Mi is sok mindent magunk csinálunk kézzel, pl.: ültetőkártyákat, az nagyon jó ötlet, rengeteget lehet vele spórolni. És pl.: a teszvesszel, vaterával, mert szinte mindenem onnan van, néha nevetségesen olcsón...

Hát, nem tudom a ruhát, én vettem, szalonból 40 000 ft-ért, és még senkin nem volt! Olyan szép, hogy sztem másfélszereséért el tudom mjad adni, ha eljön az ideje... Én nem kölcsönöznék, de te tudod... :)

2010. júl. 15. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!