Szerintetek mi az a határ ami alatt egy nő fiatal anyának számít? Ti hány éves korig tartotok valakit annak?
Figyelt kérdés
Nem extrém fiatal, tini anyákra gondolok. Nyilván nagykorútól számítva.2019. dec. 11. 14:21
11/22 anonim válasza:
Hát én 25 évesen szinte szégyenkezve mentem a vizsgálatokra, mert úgy voltam vele biztos lenéznek amiért ilyen fiatalon terhes vagyok, aztán egyszer nst-n egy 16 éves lány volt mellettem... Egyből jobban éreztem magam miután az nst-s nő beszólt neki 😁
13/22 anonim válasza:
#11 téged az tett boldoggá, hogy mást megaláztak?
Én nem korhoz, hanem gondolkodáshoz kötném. Van olyan 25 éves, aki életfelfogásban kenterbe ver egy 35 évest.
14/22 anonim válasza:
Szerintem is 25 alatt.
Én 30 vagyok és terhes, de a vizsgálatokon én az idősebbek között szoktam lenni.
Jó ez most nyilván az aktuálpolitika okozza, de a legtöbben 24-26 évesek. Pár éve meg szerintem 30+ volt az átlag
16/22 anonim válasza:
23 alatt szerintem. De azzal egyetértek, hogy felfogás kérdése is
17/22 anonim válasza:
11-es, lehet több esze volt mint neked 25 évesen, legalabbis a válaszodból ítélve (elég gyerekes, hogy ennek örültél... )
18/22 anonim válasza:
26 éves vagyok, fiatal kismamának érzem magam, és a terhestanácsadó előtt is inkább idősebbek szoktak lenni.
20/22 anonim válasza:
#11 Szegény gyerekednek nem lesz egy okos anyukája a válaszod alapján. Remélem mire megszületik nő valamennyit az érzelmi intelligenciád.
Egyébként szerintem is 25 év alatt leginkább, de a 28 éves barátnőmet is fiatal anyukának szokták nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!