Szerintetek mi az a határ ami alatt egy nő fiatal anyának számít? Ti hány éves korig tartotok valakit annak?
Figyelt kérdés
Nem extrém fiatal, tini anyákra gondolok. Nyilván nagykorútól számítva.2019. dec. 11. 14:21
2/22 anonim válasza:
Szerintem 25 alatt papíron de azért nagyban függ az embertől is, van aki 21 évesen érettebb az anyaságra és felfogásban is mint más 40 évesen.
4/22 anonim válasza:
Manapság 30 alatt, 40 éve: 20 alatt.
7/22 anonim válasza:
25 alatt. Bár van egy barátnőm, 19 évesen szült, de neki már előtte is olyan életfelfogása volt mint egy 40 éves többgyermekes nőnek. Szóval vannak kivételek.
8/22 anonim válasza:
20alatt.belegondolva 20ev feletti korkulonbseggel mar nem szamit fiatalnak.
Ezert se ertem mikor 25evesekre vagy folotte még mondjak h fiatal anyuka. Tenyleg mondom mii
10/22 anonim válasza:
25 alatt nekem egyértelműen fiatal anyuka az illető. Látva magam körül a 25-26 éveseket és az az alattiakat, a nagy többség bőven ráérne 30 körül gyereket vállalni, szerintem legalábbis. Vannak kivételek, de sok 25 éves sokszor épp hogy kiesett 2-3 éve az egyetemről/fősuliról és épp hogy dolgozott valamennyicskét, talán van egy pár éves kapcsolat mögöttük és még sokaknak nem adatott meg a szabadság, mint olyan. Amikor a magad ura vagy, jössz-mész, utazol, bulizol, mozizol, barátnőzöl vagy haverozol, ezt csinálsz, azt csinálsz. Szerintem az egyik legszebb időszak pont a 20-as évek eleje, amikor az embernek még inkább élnie kéne és magával foglalkozni, semmint egy örök életre szóló felelősséget a nyakába venni, de persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!