Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az számít, hogy anyuka vagy,...

Az számít, hogy anyuka vagy, vagy hogy fiatal vagy?

Figyelt kérdés
22 éves anyuka vagyok, van egy közel 1 éves babám és szerintetek mit vegyek figyelembe az öltözködésemnél?Azt, hogy 22 vagyok, vagy hogy van egy gyermekem?"illene"-e nekem miniszoknyát hordanom (vékony vagyok, minden lement rólam szülés után)?Fiatalos ruhákat.Nem akarom,hogy megszóljanak ezért.
2011. ápr. 22. 13:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
11%

Azt hogy anyuka vagy!

senki nem fog komolyan felnőttként kezelni ha olyan ruháid lesznek mint egy 22 éves főiskolásnak. mégha az alakod meg is van hozzá.

szerintem... én igy tapasztaltam.

2011. ápr. 22. 13:36
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
előzőnek nem sikerült terhesség után leadni valamit (mondjuk semmit) szerintem hordj azt amit szeretnél, sajnálni fogod...
2011. ápr. 22. 13:41
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Szia! Öltözz úgy, ahogy szeretnél, amiben jól érzed magad! Ha ez a miniszoknya, akkor viseld nyugodtan! Amúgy nem hiném, hogy 22 évesen csupán azért mert gyermeked van, úgy kellene öltöznöd mint egy 35-40 éves nő. Én 27 vagyok, de fiatalosan öltözöködöm, senki nem szólt még meg.(bár én nem szeretem a miniszoknyát, így azt nem hordok)
2011. ápr. 22. 13:43
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

22 évesként azért már nem veszel fel seggböl kilógo szoknyát gondolom.

anyósom 50 éves a teste mint egy 18 évesé. simán felvesz miniruhát, de a korához illöt, és nem hivalkodó.

szerintem nyugodtan járhatsz fiatalos ruhában.

én olyanba járok ami rámjön és jól áll. nagy cicieim vannak, de vékony vagyok, így nagyon kevés felsö jön rám.

5/24 anonim ***** válasza:
24%

De sikerült!!!

csak amikor 30 alatt gyerekkel v. anélkül bemész a polgármesteri hivatalba v- tökmindegy hová ügyet intézni mert a férjem dolgozik akkor nem mindegy hogy komolyan beszélnek velem v. úgy mint egy csitrivel..

van-e tekintélyem v. nincs.

nem akartam szarkasztikus lenni de sajnos nekem nem mindegy hogy milyen stílusban beszélnek egyesek velem mint 2 gyerekes anyával.

6/24 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen öltözködj úgy mint egy 22 éves. inkább csak büszke lehetsz hogy jó alakod van gyerek után is, aki mást mond az csak irígykedik.
2011. ápr. 22. 13:44
 7/24 anonim ***** válasza:
97%
tekintélyed van de csak azért mert senki sem szeretne kikezdeni a nagymamájával
2011. ápr. 22. 13:45
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
amúgy nem a ruhától lesz valakinek tekintélye hanem a fellépéstől. ha határozott és magabiztos vagy hidd el miniszoknyában is komolyan vesznek bárhol.
2011. ápr. 22. 13:47
 9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Fiatalos ruhára gondoltam,nem kihívóra vagy csitrisre.
2011. ápr. 22. 13:47
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a kettőt együtt kell kezelni, nincs olyan, hogy úgy öltözöm, mint egy fiatal, vagy mint egy anyuka. Te egy fiatal anyuka vagy. Öltözz csinosan, és fiatalosan, de ne közönségesen, érezd magad jól abban amiben vagy, és ne foglalkozz azzal, hogy esetleg más mit szól hozzá. Csak a szeretteid véleményét fogadd meg, ők biztos nem hátsó szándékkal közelítenek.
2011. ápr. 22. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!