Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az számít, hogy anyuka vagy,...

Az számít, hogy anyuka vagy, vagy hogy fiatal vagy?

Figyelt kérdés
22 éves anyuka vagyok, van egy közel 1 éves babám és szerintetek mit vegyek figyelembe az öltözködésemnél?Azt, hogy 22 vagyok, vagy hogy van egy gyermekem?"illene"-e nekem miniszoknyát hordanom (vékony vagyok, minden lement rólam szülés után)?Fiatalos ruhákat.Nem akarom,hogy megszóljanak ezért.
2011. ápr. 22. 13:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is magasak az ilyen kérdések, nem értem, miért ne lehetnél csinos.

Én 37 vagyok, most lesz az első babám, szerintem az alakom jó, szóval én meg még csinosabban szeretnék öltözni, mint eddig. Én meg a másik véglet vagyok, nem akarom, hogy azt mondják, öreges anyja van. Csakazértis jó nő maradok!

Neked is ezt tanácsolom. Nagyon fontos, hogy te is jól érezd magad a bőrödben! A gyerekeknek is jobb! És büszkék lesznek rád, hidd el.

2011. ápr. 22. 21:39
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

:)))

Múlt hónapban tettem fel egy hasonló kérdèst. Én vagyok az X-it márka mániás, 23 éves vagyok, 8 hónapos a lányom.

Nagyon kedvesek voltak a válaszadók, nagyon meglepett, hogy azt írták, hogy hordjam nyugodtan. Nem kell attól megváltozni, mert anyuka vagy. Azóta is hordom, senki nem szólt még meg, inkább a babámat szokták dícsérni, rá koncentrálnak. Ez így helyes :))

2011. ápr. 23. 08:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Aki azt írja hogy 22 évesen csitrinek nézik a polgármesteribe, gondolom azért mert csitriként viselkedik.

én 23 évesen egy cégnek egy kiállítást rendeztem le teljesen egyedül. Európa nagy cégeinek eladási managereivel tárgyaltam. a cég rám bízta ezt a feladatot, mert több nyelven beszéltem, és nagyon gyorsan megtanultam mindent. azóta sem volt ilyen magas összeköttetéseim. nagyon jól sikerült minden, és szerintem még imádtak is ezek az emberek mert fiatal voltam és energikus. soha nem mondták hogy csitri vagyok, vagy éreztették volna velem.

amúgy meg meglehet nézni a világban hány huszonéves magas poziciókban lévö nök, nem hinném hogy csitrinek nézi bár ki is öket.

2011. ápr. 23. 09:06
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól áll, akkor szerintem is hordhatsz bármit, amit szeretnél ugyanúgy, mint a babád előtt.

VISZONT, számomra érdekes, hogy arra senki sem tért ki, hogy egy kúszó-mászó, totyogó, 5 méterenként eleső kisgyerek mellett nem valami praktikus ám pl. miniszoknyában, mélyen kivágott felsőben vagy fehér ruhában lenni, gondolom nem kell részleteznem, hogy miért.

Vagy szerintetek tényleg csak ilyen cuccokban lehet valaki fiatalos és nőies? Nekem a válaszok alapján valahogy ez jött le. Mintha egy jó szabású szűk farmerban és egy igényes, hosszabb felsőben, na meg egy csinos, de lapostalpú cipőben már nem lenne nő a nő. Én a gyerekek mellett szinte mindig ilyen cuccokban járok, és nem nevezném magam sem öregesnek, sem nőietlennek, az utcán is jócskán kapok elismerő pillantásokat a pasiktól.

Szóval, a fiatalság mellett azért számít az anyukaság is, ha a gyerek is veled van. Ha nélküle vagy, akkor persze nem :)

2011. ápr. 23. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!