Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akad itt olyan pécsi fiatal...

Akad itt olyan pécsi fiatal anyuka, aki szeretné velem és a kisfiammal tölteni a szilvesztert?

Figyelt kérdés

Kicsit azt hiszem rendhagyó a kérdésem, de már tényleg nem tudok mit kitalálni. Két éves kisfiam van, én 22 éves múltam. És Szilveszterkor itthon leszek teljesen egyedül a fiacskámmal. Nekem ez olyan nyomasztó... Amikor nagyon picike volt, 3 hónapos, akkor is otthon voltam vele, de akkor a szüleimmel, az úgy nem volt rossz. Tavaly meg azért el tudtam menni egy kicsit. Idén meg szeptember óta tudom, hogy sehova nem tudok menni este Szilveszterkor, és azóta is ezen rágom magam. Oké, tudom, van aki irigyli a problémámat (gondolom van aki ezt akarná erre írni), de attól még ez nekem lehet rossz, nem? Egyszerűen csak nem akarok egyedül lenni, amikor mindenki más szórakozik. Úgy értem, minden ismerősöm. Sajnos a baráti társaságomban senkinek nincs gyereke, vagyis egy valakinek igen, de ő meg már elköltözött elég messzire :( És arra gondoltam, hogy talán akad Pécsen egy fiatal, huszonéves anyuka, akinek lenne kedve gyerekestül velünk szilveszterezni. Semmi extra, csak dumcsizni (jájj micsoda szavakat használok :D), bontani egy pezsgőt, virslit enni, megnézni pár vicces filmet, vagy akár társasozni, kártyázni is lehetne (mondjuk kártyázni nem nagyon tudok, de szívesen megtanulok valami egyszerűbbet).

Van itt olyan, aki ehhez kedvet érez? Gondolom a többség, ha otthon marad, akkor a férjével, családjával lesz, de nekem nincs férjem, és a családom tagjai is vagy elutaznak, vagy elmennek bulizni. Én meg itt maradok egyedül :( Akad itt sorstársam?

2009. nov. 15. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan aranyos vagy!Ha pécsi lennék áthívnálak:)De pesti vagyok.
2009. nov. 15. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sajna messze lakom, de remélem, h találsz valakit!!!

Szívből kívánom, hogy tudd magad valakivel jól érezni szilveszterkor!

2009. nov. 15. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szia.sajnos én is messze lakok,de én is szivesen mennék...... :)

sok sikert,biztos találsz valakit aki ott lakik.

2009. nov. 15. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szlovákiai vagyok,az sajnos egy kicsit messze van,de ha véletlenül itt nem találnál senkit,esetleg Pécsett nincs valami babaklub,ott szerintem találnál,sok anyuka jár ebben a cipőben.Szoritok!
2009. nov. 15. 12:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

3dik vagyok.egyébként én is hasolnó "problémával küszködök",nem ismerek itt senkit Dévaványán,nemrég költöztünk ide és így mi is egyedül töltjük a szilvesztert.

am a babaklubb amit utánam írtak jo ötlet.

2009. nov. 15. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok :) Hát igen, Magyarország kicsi ország, még a határon túli magyar területekkel együtt is, de ilyenkor mégis olyan nagy... Mindenki olyan messze van :( Na de nem adom fel, csak lesz valaki, aki a közelben lakik :)
2009. nov. 15. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon sajnálom,h. messze laksz. :( Szerintem tök jó ötlet és benne lennék, csak azok a fránya kilométerek...

De én is szorítok,h. találj valakit Pécs közelében!

2009. nov. 15. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó, én nagyon tölteném Veled, de gyerekem sincs :((, nem is pécsi vagyok, és nem is egyedülálló. Pedig nagyon lenne kedvem egy csajos-babás szilveszterhez! Találsz majd valakit, és marha jól fogjátok érezni magatokat.
2009. nov. 15. 13:41
 9/10 Bea24 ***** válasza:
100%
Szia! Nem tudom találtál-e már valakit, én Pécsi vagyok, 24 éves és most 14 hetes a kislányom. Ugyan férjnél vagyok, de még nincs szilveszteri programunk a lányommal :P, Apának meg jár egy kis kikapcsolódás a haverokkal. :) Merre felé laksz? Üdv.
2009. nov. 16. 23:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia :) Nagyon örülök neked, nem még senkit nem találtam. Kertvárosban lakunk, lila abc környéke. Ti merrefelé? Ha gondolod, írj privit, és megdumáljuk, én nagyon örülnék neki, ha össze tudnánk hozni egy jó kis szilvesztert :) Nagyon köszönöm, hogy írtál :)
2009. nov. 16. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!