Van itt olyan közületek, aki viszonylag fiatalon lett apa? Megbánta-e ezt később? Egyáltalán, mi számít ma fiatal apának?
* 21 évsen első gyerek 24 második
27 évesen harmadik mástól
Van olyan ismerősöm, aki 25 évesen lett apa. Igazi mintaszülő, imádja a gyerekeit, csak róluk beszél, pedig már lassan suliba mennek.
Kérdeztem, hogy-hogy ilyen hamar, erre azt válaszolta, hogy már 20 évesen belevágott volna, csak akkor még nem volt felesége/barátnője.
Van aki apának születik.
Abszolut nem korfuggo az erettseg.
Az exem 24 eves volt mikor a nagylanyunk szuletett. Nala rosszabb apat nem tudok elkepzelni. Neki minden mas fontosabb a gyereknel. Lathatasra is csak azert viszi mert az anyja erolteti. Most lesz 29 eves es semmit nem valtozott. Na mindegy.
Viszont a ferjem szinten 24 evesen lett apa, a kozos pici lanyunk altal, es messze lekoroz 30as 40es ferfiakat. O alapbol erre tette az eletet, hogy csaladot szeretne es ugy is viselkedik. Ertunk minden megtesz, a nagylanyomat is sajatjakent szereti. O mar 18 evesen is vallalt volna de elottem csak r.bancokkal volt egyutt akik hamar megcsaltak. De ez igy volt jo :)
Apam viszont meg 62 evesen se ert meg a gyerekhez. 4en vagyunk lanytestverek de mindegyikunkre tojt magasrol elete vegeig..
5. vagyok. Azért vagyok lepontozva, mert nem jelentem ki kategorikusan, hogy fiatal apa nem érett rá?
Tetszik, nem tetszik, igaz amit írtam, a válaszom hasznos volt. Ez nem lájk gomb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!