Miért ilyen a férjem?
Még az esküvő előtt megbeszéltük, hogy 2 gyereket szeretnék, kis korkülönbséggel, ehhez minden feltétel adott is volt, jó munkahely, ház, stb. Lassan 2 éves a lányunk és mostanság sokat nyúzom a férjemet, hogy vágjunk bele, úgyis lehet, hogy csak 1 év múlva fog megfoganni.
Ő csak állandóan morog és nem akarja abbahagyni a védekezést.
Tudtommal a kapcsolatunkba nincs gond, a lányunk sem volt az a kifejezetten sírós baba, egészséges gyerek.
Már azzal is megfenyegetett, hogy itt hagy, ha nem fejezem be a nyúzását.
Gondolod, hogy külső, jelentéktelen dolgoktól függ a dolog?
A férjed valami súlyos nyomasztja és nem meri veled megosztani, magába zárkózik és elhagyással fenyeget, ha érdeklődsz.
Hazudott és nem ad tiszta lapot.
Amiket leírtál, az látszat, ami igazán számít, az a kettőtök kapcsolata nehéz, fontos dolgokban.
Társas magány is van, amikor ott a másik, de mintha kilóméterekre állna.
Előző oldal válaszolói a rosszindulatuk mellett még túl sok szulejmánt isnéztek.
Azért mert egy férfi nem akar csak egy gyereket egyellore 28 évesen, aznem azt jelenti, hogy megcsalja a feleségét vagy készül elhagyni. Miért kell a saját lelki és családinyomorotokat másra rásütni?
Mi 10 éve vagyunk a férjemmel együtt.Azóta gumival védekezünk,én nem szedek tablettát, nem tetetek fel spirált ő ezt tudja.Megegyeztünk,mindkettőnknek jó ez a fajta védekezés így ezt használjuk.Nem csak nemi betegségek ellen véd, hanem a terhesség ellen is.A kérdező meg nyilván nem szed tablettát ezt a férje is tudja, hisz fél éve nyúzza a pasit ,hogy már nem kell felhúzni a gumit.Van aki nem baxa szét a hormontartalmú xarokkal a saját hormonháztartását.Az meg hogy ki mennyire kívánja a szexet változó.Páromat komolyabb stressz éri, akkor hetekig se, köszöni szépen én hasonlóan.Nem mindenki akar napi 2 szexet.Sőt én bele is pusztulnék ha napi szinten kellene szexelnem.Nem azért mert nem szeretem a párom, hanem mert nincs rá igényem.Más is működhet így.
Kérdező! Szerintem az ilyet ne ágyjelenet alatt jelezd neki az lelombozó lehet. Beszéljetek erről a témáról őszintén.Többször és főleg ágyon kívül,nyugodt körülmények között.Beszéljetek arról, hogy mennyire jó így az életetek vagy mi változott annyit, hogy esetleg nem tetszik..ilyesmi.Idővel elmondja mi az ok és hogy megoldható e a dolog.
Azért használunk gumit, mert a többi fogamzásgátlótól olyan hangulatingadozásaim voltak, hogy nyugtatókon éltem. Nem másik nő miatt húz gumit, hanem azért, hogy ne legyen gyerek.
Utolsó, köszönöm a tanácsot, egy ideig jegelem a témát, aztán majd megpróbálom nem szex közben felhozni :D
"És ha egy 28 éves férfi heti egyszer akar szexelni a feleségével (!), akkor is gumival az sem jelent semmit, természetes nem?"
Mi lenne, ha kimásznátok más emberek nemi életéből pláne, hogy nem is ez volt a kérdés?? Nektek tényleg annyira hihetetlen, hogy nem mindenkinek csak a szex körül forog minden gondolata? Miért kéne mindenkinek naponta szexelni? Mert ti azt mondjátok?
Kérdező, a férjed valószínűleg rájött, hogy beéri egy gyerekkel Tök mindegy hogy jó baba volt-e vagy nem, hidd el, aki tartósan akar többet, az sírós mellé is bevállal még egyet, mert nem ezen áll vagy bukik a dolog. A gyerekek számában meg tök jó, hogy megegyeztetek házasság előtt, de ez nem egy olyan dolog, amit előre le lehet fixálni. Ezt át kell előbb élni, majd utána nyilatkozni. Abban igazat adok neked, hogy gerinctelen dolog fenyegetőznie, ahelyett, hogy megbeszélnétek, de ha részéről nem, akkor azt bizony el kell fogadni. Van már gyereketek, nem kell az nélkül leélni az életedet, nem hinném hogy egy 2. még nem létező gyerek ér annyit, hogy tönkremenjen a házasságotok.
Melyik kapcsolatban normális, ha az egyik fél hazudik, majd magába zárkózik, nem beszél a dolgokról, majd közli a másikkal, hogy elhagyja, ha nem hagyja a problémát megoldatlanul! Aki elégedett a házassággal, a gyerekkel, az életével és eredetileg akar másikat is egyből, az nem változtatja meg ezt, csak, ha baja van egy vagy több dologgal.
Ezek miatt vacak a házasság, ez az elhidegülés, huszonéveseknél heti 1 szex gumival pedig csak a ráadás!
Akinek nem fordul meg a fejében, hogy elhagyja a másikat, az nem azt vágja hozzá, hogy vagy elhagylak, hanem valami egészen mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!