Bekorlátozhatja az ételek és italok minősége miatt a férjem exe a láthatást?
Nem!
Küldjön kaját nekik, ha zavarja, hogy ti átlagosan esztek!
Mivel nem a minőséggel van gond(nekem pl 5%os almalé ugrott be elsőre a kérdésed alapján) így nyugodtan problémázhat, kiröhögik.
Az öcsém vegán testépítő, próbált fenyegetni, hogy megölöm a gyerekem az átlag étrendjével, pedig nincs semmi köze hozzá..
Az étkezésre fixált emberek kontrollmániás divatzombik, semmivel sem jobbak a tisztaság vagy munkamániásoknál..
Az öcsém pár hónappal a vegánság előtt magának aszalta a marhahúst, mert az az egészséges, azelőtt pedig tucatszám ette az étrendkiegészítő bogyókat és porokat, azelőtt pedig biokajára volt fixálva meg magyar termékekre..
Majd kikopik a divatból az étkezés..
Szűzmária...
Figyelj, én sem eszem fehérlisztet, vagy nagyon kevés fehérlisztes terméket.
De a gyerekeim azt eszik. Nem azért, mert sajnálom tőlük a tk. meg tönkölylisztet. Egyszerűen nem eszik meg, és nem kényszerítem rájuk, így is válogatósak.
És a nagylányom szintén jár láthatásra az exemhez. Ja, önszántából nem eszik (10 éves.)
Az ex felesége általában sajtos tésztát, virslit, melegszendvicset csinál, mert ezeket fixen megeszi a gyerek. Én meg kb örülök, ha eszik...
A kisebbik meg még bajosabb (3 éves, de ő a jelenlegi páromtól van.) Úgyhogy anyuci inkább örüljön, ha egyáltalán esznek a gyerekei.
Ha üres kenyér lenne folyton, vagy alkohollal, kávéval itatnátok a gyerekeket, vagy ételallergiát nem vennétek figyelembe, na az gond lenne.
De így nem korlátozhat. Ez röhejes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!