Miért ilyen a férjem?

Figyelt kérdés

Még az esküvő előtt megbeszéltük, hogy 2 gyereket szeretnék, kis korkülönbséggel, ehhez minden feltétel adott is volt, jó munkahely, ház, stb. Lassan 2 éves a lányunk és mostanság sokat nyúzom a férjemet, hogy vágjunk bele, úgyis lehet, hogy csak 1 év múlva fog megfoganni.

Ő csak állandóan morog és nem akarja abbahagyni a védekezést.

Tudtommal a kapcsolatunkba nincs gond, a lányunk sem volt az a kifejezetten sírós baba, egészséges gyerek.

Már azzal is megfenyegetett, hogy itt hagy, ha nem fejezem be a nyúzását.

2019. szept. 18. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
Én 27 vagyok a férjem 28
2019. szept. 19. 07:00
 52/71 anonim ***** válasza:
79%
Akkor nem értem mire ez a nagy siettség. Én most hagynám őt ezzel van még több mint 10 éved szülni. 25x fogja még meggondolni magát addig. Én most nem szekelnám ezzel, hagynám, hogy maga hozzon döntést, nyomás nélkül. Tudod, a pasik ilyenek.
2019. szept. 19. 07:08
 53/71 anonim ***** válasza:
61%

Rossz a házasságod!

Nem a gyerek miatt, hanem a férj miatt!

Mi a fenéért nem nyitja ki a száját és közli a problémát? Dedós szinten van, aki magában duzzog! Az összes olyan válaszoló is, aki szerint normális nem megbeszélni a problémát a feleséggel!

Meggondolhatja magát, de akkor közölje, hogy nem akar több gyereket! A leírtak alapján a pasi nem mondott ilyet, csak magában eldöntött valamit és az alapján jár el. Mellette meg kifakad, fenyegetőzik, ha meg akarja tudni a másik, mit gondol. Bizony, elemi bűn, ha az embert érdekli, miért nem tartják meg a házassági ígéretet.. ja nem.

Ennél súlytalanabb ígéretek is elhangzanak ám házasságkötésnél! Mi van, ha a hűségben gondolja meg magát utólag? Az a minimum, hogy szól, ha meggondolta magát, normális kapcsolatban meg megbeszélik a felek, mit éreznek/gondolnak!

Szerintem el akar hagyni titeket.

Jelek: folyton gumit húz(massalszex?), nem beszél meg veled fontos dolgokat, nem elégedett a gyerekes helyzettel(nem akar másikat), ingerült, zárkózott, azzal fenyeget, hogy otthagy(nem azzal, hogy paszegypofont vagy a kanapen alszik, hanem azzal, hogy elhagy)

Ez a pasi már eltávolodott tőled, de nem akarod észrevenni!

Ez lehet az oka, és ezért nem akar beszélni róla

2019. szept. 19. 08:39
 54/71 anonim ***** válasza:
21%
Egy 28 éves férfitól ma az is csoda hogy egy gyereket csinált már. Szerintem lassíts, ráér még mind a kettőtök. De felőlem ha nyúzhatod is, ha azt akarod lelépjen egy 20 évessel aki még 10 évig nem bacogatja ilyenekkel ;)
2019. szept. 19. 08:47
 55/71 anonim ***** válasza:
55%

Valószínűleg elhidegültetek. Te elfelejtettél nő lenni, csak anya lettél, ő gondolom ezt megunta és talált mást, de nem meri elmondani, vagy nem akarja, mert neki így jó, te otthon kajával várod mindenr megcsinálsz, a másik meg biztos jobb az ágyban, többet szexelnek, nőként viselkedik.

Nem akar gyereket, mert nem is biztos, hogy hosszútávon tervez veled, caak fostos ezt elmondani.

Fenyeget azzal, hogy elhagy... majd eljön az idő, amikor nem csak fenyeget.

Heti 1x szex elég kevés...

Szerintem engedd el ezt a gyerekkérdést a férjeddel, vele nem lesz hosszú jövőtök.

2019. szept. 19. 09:11
 56/71 anonim ***** válasza:
18%

"Mi van, ha a hűségben gondolja meg magát utólag?"

Szerintem már rég meggondolta. És ilyen házisárkány mellett nem is csoda.

2019. szept. 19. 09:14
 57/71 anonim ***** válasza:
32%

"Jelek: folyton gumit húz(massalszex?), nem beszél meg veled fontos dolgokat, nem elégedett a gyerekes helyzettel(nem akar másikat), ingerült, zárkózott, azzal fenyeget, hogy otthagy(nem azzal, hogy paszegypofont vagy a kanapen alszik, hanem azzal, hogy elhagy)"

+heti egy szex van, ami egy 28 éves férfinak NEM elég, ez biztos.

2019. szept. 19. 09:26
 58/71 anonim ***** válasza:
97%

Heti egy, az is gumival...

Hát, lehet ez is normális valahol,ha már befejezte egy család a gyerekvállalást,és heti egyre van igény mindkét félnél.

2019. szept. 19. 09:53
 59/71 anonim ***** válasza:
37%

A nő nem sárkány, kilóméterekre van tőle, csak nem figyel a férjére, csak magával törődik.

Az egyik fél viselkedése nem jogosítja fel a másikat sunyi és gerinctelen viselkedésre(esküszegés/titkolózás).

Akinek gyereke van, annak a heti egy szex lehet, hogy pont elég( a gyerekre fordított energia csökkenti a libidót)

Ha jó apa, a libidója neki is csökkent, ha nem, mindenkit megdugna napi 5x továbbra is.

Mellesleg nem tudhatjuk, milyen szintről csökkent a libidó, egy 28 éves férfitól az is normális(pláne kapcsolatban) ha csak kétnaponta akar dugni.

A pasival és a nővel is baj van, de a pasival nagyobb.

Normális ember elhidegülés előtt megpróbálja megoldani a problémákat, nem pedig bezárkózik.

A nő legalább kérdezi, érdekli, kommunikál, a pasi egyikre sem képes.

A nő nem fenyegeti, nem rivall rá, nem kel ki magából, hogy vagy add a spermád vagy húzz el, a pasi igen.

A két éves kor gyerekeknél kegyetlen nehéz, még a legcukibbaknál is.

Nekem a gyerekem 4 éves korában fordult meg először a fejemben, hogy nem halnék bele(idegileg) még egybe.

Most 5, már jövőre el tudnék képzelni még egyet. De csak idilli esetben.

Én is nagy családot akartam, nekem nem jött össze, így az, hogy meggondoltam magam az első után, csak engem érintett.

Mióta tudom, hogy egyes îgéreteknek mekkora súlya van, ezerszer meggondolom őket. A többség mielőtt ígér, nem tudja felmérni ezt a súlyt, nincs viszonyítási alapja.

Se gyerekben, se évekig tartó hűségben. Aztán vagy sikerül, vagy nem.

2019. szept. 19. 10:50
 60/71 A kérdező kommentje:
Előtte se volt olyan nagy igénye a szexre, mikor összejöttünk volt heti 2x, aztán csillapodtunk mindketten egy kicsit, a lányunk is már csak heti 1x szexelésből fogant. Azért is mentem hozzá, mert nem volt az a fajta akinek napi 5x igénye van rá. Nekem nem tűnik úgy, hogy rossz lenne a házasságunk, mert egyébként minden mást meg tudunk beszélni, van közös hobbink, rendszeresen eljárunk közösen, és külön, külön is szórakozni, nem telepszünk egymásra, havi 2x minimum eljár a haverjaival sörözni, én járok fodrászhoz, körmöshöz, barátnőkkel kávézni, rengeteg segítségünk van, mert a nagyszülők imádják az unokájukat, minden héten 1 éjszakát a náluk alszik, ilyenkor mi randizunk.
2019. szept. 19. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!