Miért ilyen a férjem?

Figyelt kérdés

Még az esküvő előtt megbeszéltük, hogy 2 gyereket szeretnék, kis korkülönbséggel, ehhez minden feltétel adott is volt, jó munkahely, ház, stb. Lassan 2 éves a lányunk és mostanság sokat nyúzom a férjemet, hogy vágjunk bele, úgyis lehet, hogy csak 1 év múlva fog megfoganni.

Ő csak állandóan morog és nem akarja abbahagyni a védekezést.

Tudtommal a kapcsolatunkba nincs gond, a lányunk sem volt az a kifejezetten sírós baba, egészséges gyerek.

Már azzal is megfenyegetett, hogy itt hagy, ha nem fejezem be a nyúzását.

2019. szept. 18. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
37%

40-es,hagyd, szerintem ezeket a válaszokat mind férfiak írjak, akik szerint össznépi sírás kéne rendezni, mert szegény pasi nem gondolhatja meg magát szabadon,és mindenkit lepontoznak, aki nem így látja. De, meggondolhatja.Senki nem mondta, hogy halálos bűn, de nehogy már az legyen a gonosz, aki meg nem! Igenis, elvárható, hogy az legyen a toleránsabb, aki változtatott. Tolerancia alatt azt értem, hogy nem morog,meg fenyegetőzik ha a párja "nyuzza", hanem normális választ ad. Ez a minimum!

De, meg lehet beszélni előre, sőt meg is kell! Normálisak beszélgetnek az esküvő előtt a jovokepukrol. Már csak azért is, hogyha nagyon eltér, akkor nincs értelme összeházasodni, úgyis válás lesz belőle. Ilyen például a vágyott gyerekek száma, lakóhely(ha például az egyiknek az ötéves tervében szerepel, hogy külföldön telepedjen le, a másik meg soha nem hagyná el az országot, akkor nyilvánvalóan nem kompatibilisek), penzbeosztas stb.Miert? Mert mondjuk hosszútávon meghatározzák az életet a fent felsoroltak.

A kedves férj meg ne csodálkozzon, ha a feleség nem idomul az ő változásához, hanem szépen lelép és keres valakit, aki illik hozzá, mert ő KET gyereket akart!

Azt honnan vettetek, hogy azért akar testvért, mert nem akar dolgozni? Elképzelhetetlen, hogy valaki mást szeretne, mint ti? Ez valami törvény, hogy minden többgyermekes közveszélyes munkakerulo? Vagy a kristálygombotokben láttatok?Mert gondolom a kérdezőt egyikotok se ismeri.Elég szanalmas ez a gondolkodás.

2019. szept. 18. 23:24
 42/71 anonim ***** válasza:
36%
Nőként gondolom azt, hogy a kérdező elfelejtette, hogy ő nem csak anya, hanem feleség is. Írtam már fentebb, mindkettő szarul kommunikál.
2019. szept. 19. 00:16
 43/71 anonim ***** válasza:
64%
Hagyjátok már ! Nem veszitek észre hogy kamu a kérdés,csak vitát akart szítani :?
2019. szept. 19. 01:47
 44/71 anonim ***** válasza:
34%

Kíváncsi lennék, hogy melyikőtök nem hisztizne, ha be lenne neki ígérve valami, amire nagyon vágyik, majd elküldenék a búsba, hogy nem kapod meg.

Az megvan, hogy egy gyerekről van szó, nem pedig egy autóról pl?

2019. szept. 19. 05:42
 45/71 anonim ***** válasza:
20%
És az megvan, hogy felnőtt emberekről van szó, nem kétéves dackorszakos gyerekről?
2019. szept. 19. 05:49
 46/71 anonim ***** válasza:
68%

Ennyi fapi.nát egy helyen de tényleg. Nyilván nem kell se a férfinak engedni, sem a nő kedvében járni. Ahogy írod, felnőtt emberek, beszéljék meg mert nincs kompromisszum most.

Ha nem tetszik a nőnek, menjen és keressen másik palit aki csinál neki még egy gyereket, ha az fontosabb neki mint a családja.

Ha a meg tovább nyúzza anyuka apukát, az is lehet ő keres magának egy 10 évvel fiatalabb gyermektelen nőt, aki nem nyúzza.

2019. szept. 19. 05:56
 47/71 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, mint azt itt egy csomóan leírták, hogy fontosabb egy nem létező gyerek, mint a férjem és a már meglévő. Arról van szó, hogy nem értem mi történt. Az elején a megbeszélést úgy kell érteni, hogy ő is ugyanolyan lelkes volt a 2 gyerekre kis korkülönbséggel, mint én.

Úgy volt vele, hogy addig csináljuk míg benne vagyunk, és ne kezdjük előlről a pelenkázást 8 év múlva mikor már van egy nagy iskolás gyerek, aki annyira nem fogja tolerálni a gyerek sírást, mint egy 2-3 éves.

Köszönöm az aggódást is, de mint írtam jól fizető munkánk van mindkettőnknek, nem csak a férjemnek, és a főnököm is támogatja, hogy inkább egyszerre essek ki a munkából, mint itt is 3 évig, meg 8 év múlva is 3 évig.

Emellett énis szeretnék "túlesni" ezen amíg még fiatal vagyok, hogy utána a karrieremre tudjak koncentrálni, és ne a gyerekszülésre.

Próbáltam nyíltan rákérdezni, hogy legyen kedves és mondjon egy indokot, hogy miért ne hagyjuk abba a védekezést, erre kaptam azt, hogy ha nem fejezem be, itt hagy engem. Most tényleg ez olyan agresszív kérdés volt amire így kellett reagálni?

2019. szept. 19. 06:24
 48/71 anonim ***** válasza:
44%

De miért nem elég indok az, hogy nem akar és ennyi?

Gyerek nélkül könnyen mondja valaki hogy ő majd x számú gyereket akar. Lett egy gyereke, köszöni szépen úgy érzi elég is az az egy, megváltozott a véleménye. Miért olyan elképzelhetetlen neked ez?

2019. szept. 19. 06:34
 49/71 anonim ***** válasza:
98%

Hány éves vagy?

Én mindkét felet megértem.

Egyrészt nyilván kiborulnék, én is több gyereket akartam, ezt nem is ecsetelem, egy nőnek ezt értejie kell.

Másrészt viszont gondolj bele, hogy mi lenne fordítva : megbeszélitek hogy lesz 2 gyerek kis korkülönbséggel, majd terhes leszel, megszületik egyeske és rájössz, hogy neked csak eznaz egy gyerek kell. Mindegy miért, nehéz szülés, éjszakázás, szoptatási gondok, hisztis gyerek vagy csak éppen többet kell vele foglalkohni, játszani, mint szülés előtt gondoltad, nagyobb teher a felelősség mint gondoltad stb. Ezek előre nem kiszámítható dolgok. Ekkor jönne a férjed és mondaná, hogy márpedig szülni fogsz, mert korábban megígérted és kész. Te azt mondanád, ja jó, ha megbeszéltük akkor muszáj?!

Tudom, hogy gáznak hangzik, amit a férjed csinál, de nekem ez sokkal korrektebb, mint belemenni egy kis korkülönbségbe, ami nagyon kemény ám (tapasztalat), majd besokall és lelép.

Továbbra is nagyon érdekelne hány évesek vagytok.

2019. szept. 19. 06:57
 50/71 A kérdező kommentje:

És egy problémamentes terhesség volt, semmi terhestünet, kicsi pocak, a 38. Héten szültem, majdnem az irodából mentem szülni. A lányunkkal sincs semmi gond, sose mentünk még betegség miatt orvoshoz, 1 éves koráig szopizott, nem volt angyal baba, de olyan kifejezetten egész nap üvöltő sem. A nyűgösebb napokon hordozókendőben alattam magamon, hogy a férjemet még véletlenül se zavarja. Sose nyúztam azzal, hogy foglalkozzon a gyerekkel, mindig mrgértettem ha fáradt volt. Akkor és annyit segített a gyerek körül amennyit akart.

A pénz sem akadály, mert olyan jól állunk anyagilag, hogy akár a harmadik gyerek is vígan jöhetne. Szóval ezért állok értetlenül.

A nyúzást pedig nem úgy kell érteni, hogy mint egy hisztis 2 éves, verem a seggem a földhöz, hogy gyereket akarok. Csak mikor szeretkezünk, ami nem olyan sok, max heti 1 alkalom, mindig mondom neki, hogy mostmár nem kell gumit húznia, de ő szó nélkül felhúzza, lassan fél éve, most először kérdeztem rá, hogy most akkor mi van, erre fakadt ki, fejezzem be a nyúzást....

2019. szept. 19. 06:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!