Miért ilyen a férjem?

Figyelt kérdés

Még az esküvő előtt megbeszéltük, hogy 2 gyereket szeretnék, kis korkülönbséggel, ehhez minden feltétel adott is volt, jó munkahely, ház, stb. Lassan 2 éves a lányunk és mostanság sokat nyúzom a férjemet, hogy vágjunk bele, úgyis lehet, hogy csak 1 év múlva fog megfoganni.

Ő csak állandóan morog és nem akarja abbahagyni a védekezést.

Tudtommal a kapcsolatunkba nincs gond, a lányunk sem volt az a kifejezetten sírós baba, egészséges gyerek.

Már azzal is megfenyegetett, hogy itt hagy, ha nem fejezem be a nyúzását.

2019. szept. 18. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
25%

"voltak olyan érvek, hogy ne nyúzza a kérdező a párját mert a pasi nem akarja a második babát...és mi van a nő vágyaival??"

Mi lenne? Fel kellene fognia, hogy egy nem létező gyerek nem fontosabb mint a férje, a társa. Már ha a túlzott nyúzás miatt nem akarja hogy lelepjen, és akkor a meglevő gyerekének se lesz apja...

2019. szept. 18. 19:59
 22/71 anonim ***** válasza:
60%

Na mármost oké, eleinte ő is szeretett volna két gyereket. De én a férjemet látva megértem, hogy csak egyet szeretne. Nekik férfiaknak teljesen más a gyerekekhez való hozzáállásuk. Jobban vágynak a csendre, meg hogy a feleségük néha csak az övék is legyen. Picit jegeld a dolgot. Ha sokat cseszteted végleg elveszed a kedvét a gyerektől, pedig szerintem ha kicsit nagyobb lesz az első akkor hajlani fog ő is a másodikra. De éppen hogy lehet valamit kezdeni az elsővel jön egy újabb újszülött. Hadd élvezze egy kicsit, hogy már nem olyan pici a gyerek. Ha még később se akar, akkor azt is meg lehet érteni. Ha te mindenáron szeretnél ő meg nem, akkor úgyis tudod mi lesz. Akkor pedig azt kell mérlegelned, hogy az fontosabb, hogy a férfi akit választottál a társad maradjon, vagy hogy két gyermeked legyen.

Ilyet nem lehet előre lebeszélni.

2019. szept. 18. 20:43
 23/71 anonim ***** válasza:
69%

"ja persze mert a férfi az férfi és úgy kell lennie ahogy ő akarja."

Nem. Ez egy olyan téma, amiben a nőnek éppolyan vétójoga van, mint a férfinak.

2019. szept. 18. 20:46
 24/71 anonim ***** válasza:
34%

"megbeszéltük, hogy 2 gyereket szeretnék". Tehát te szeretnél kettőt. Ő lehet egyet sem akart.

Én sem értem, hogy miért a gyereknevelésben tudsz kiteljesedni, miért akarnál sorozatszülni, mikor láthatóan nincs hozzá partnered. Persze büdös a munka, tudom.

Te nem szereted a férjedet, ha egy nem létező gyerek fontosabb neked mint ő. Csak tenyészbikának használod.

De én a kérdést kamunak ítélem a stílusa alapján. Túlságosan énközpontú, csak rólad szól, szinte tudni lehet, hogy erre milyen válaszok érkeznek, amin te csak röhögsz. És nem is reagálsz már 3 oldal óta.

2019. szept. 18. 20:52
 25/71 anonim ***** válasza:
29%

A férjed átvágott, felelőtlenül ígért neked 2 gyereket kis korkülönbséggel!

A helyedben nem bíznék benne, gondolom minden mást sem

sikerült rendesen átgondolnia, mint mondjuk a házassági esküt.

Nem kell mentegetni, hazudott, ez van, most a helyzettel kell valamit kezdeni.

Mérlegelj!

Mennyi időd van második gyereket szülni? Mennyire fontos a férjed egy második gyermekhez képest? Mennyit vagy hajlandó várni, hogy talán egyszer meggondolja magát? Mit vársz attól, aki nem mondja a gondokat, csak fenyeget, hogy elhagy, ha kéred, hogy váltsa be az ígéretét? A férjed passzív agresszív, fenyeget, hogy elhagy, pusztán azért, mert szeretnéd, hogy beváltaná az ígéretét.

A házasságod vacak, a férjed felelőtlen, hazug, kommunikálni nem képes, fenyeget, elhidegült.

Minek ide még egy gyerek?

Az ilyen pasit ejteni kell!

Másrészt, ha tudod a viselkedésedről, hogy nyúzásnak érzi, miért nem hagyod abba, és állsz elé nyíltan?? Jó az neked, hogy tàvolabb lököd? Állandóan morog és szerinted ez rendben van? Mi a csudáért nem figyelsz arra, mit morog? Csak azt hallod, mikor már fenyeget?

Mindketten tehettek a dologról, ez egy halott, elhidegült házasság! Hogy a csudába gondolhatod, hogy jó az, ha az egyik nyúzza a másikat, az meg csak morog és fenyegetőzik?

Nincs rendben egyikötök viselkedése sem!

2019. szept. 18. 21:10
 26/71 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem egy nő miért dönthet egy férfi pedig miért ne? Mi is két gyereket szerettünk volna. Van már egy. Nehéz terhesség, koraszüléssel a végén. Mindenki jól van, de lehetett volna máshogy is. A fiúnk iszonyú nehéz természet, én mint anya mondtam hogy nem lesz második. Félek egy újabb koraszüléstől és nem is akarom mégegyszer ezt végig csinálni, a hónapokig nem alvást, hogy csak egy nehézséget említsek. Pedig panaszkodas nélkül csináltam végig az elejét tényleg. És imádom a fiúnkat meg az apját is. De köszönöm egyszer elég nekem ez.

Tudod mit mond erre az én férjem? Hogy: "jó, talán majd meggondolod magad és ha nem, úgyis jó". Pedig ha rajta múlna már jöhetne is a második, pedig nincs még egy éves sem a baba. Ő tisztel, nem nyúz, érti az érveim. És fontosabbak vagyunk mi hárman együtt mint a gondolat egy nem létező gyerekről.

2019. szept. 18. 21:20
 27/71 anonim ***** válasza:
70%

"Tudtommal a kapcsolatunkba nincs gond"

"Már azzal is megfenyegetett, hogy itt hagy, ha nem fejezem be a nyúzását."

Ez így kicsit ellentmondásos.

2019. szept. 18. 21:22
 28/71 anonim ***** válasza:
62%
Jaj 20-as értem, a férfi keresi a pénzt a nő meg kussol és azt csinálja amit a férje és parancsolója mond...hát ez egy elég gáz hozzáállás.Elég szomorú ha egy szerető családban feljön az hogy én ennyit keresek, te annyit...közös van.Bár tudom, hogy a mai fiataloknak ez már csak mítosz, mármint a közös kassza.Elég szomororú ha a ferje ilyet a feleség arcába vág.
2019. szept. 18. 21:23
 29/71 anonim ***** válasza:
62%
26-os a te eseted megint más, mert problémás volt a terhesség, koraszülés volt stb.A kérdezőnél ilyen nem állt fent.Te az életed kockátatnád esetleg egy újabb baba vállalásával, elég buta dolog a két élethelyzetet összehasonlitani.
2019. szept. 18. 21:26
 30/71 anonim ***** válasza:
28%
28: de az ugye tök rendben van, hogy a mai nőknek büdös a munka?
2019. szept. 18. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!