Miért ilyen a férjem?
Még az esküvő előtt megbeszéltük, hogy 2 gyereket szeretnék, kis korkülönbséggel, ehhez minden feltétel adott is volt, jó munkahely, ház, stb. Lassan 2 éves a lányunk és mostanság sokat nyúzom a férjemet, hogy vágjunk bele, úgyis lehet, hogy csak 1 év múlva fog megfoganni.
Ő csak állandóan morog és nem akarja abbahagyni a védekezést.
Tudtommal a kapcsolatunkba nincs gond, a lányunk sem volt az a kifejezetten sírós baba, egészséges gyerek.
Már azzal is megfenyegetett, hogy itt hagy, ha nem fejezem be a nyúzását.
És mit akarsz jobban? Férjet vagy gyereket?
Amúgy meg nem velünk kell megbeszélned, hanem vele. Nyugodtan, nem nyaggatva, hanem megértéssel.
Azért ilyen a férjed, mert rájött, megtapasztalta, hogy már 1 gyerek is mivel jár és nem akarja elölről kezdeni az egészet, neki elég 1 gyerek és ha tovább nyaggatod őt, akkor nem hogy második baba nem lesz, de még a férjedet is el fogod veszíteni! Értsd meg őt és ne erőltess rá olyat, amit nem akar!
(Egyébként meg tudom érteni, szerintem is bőven elég 1....)
Nem értem, miért olyan fontos, hogy 2 legyen? Miért nem elég az az egy?
Amúgy tök egyértelmű; neki elég egy, neked nem.
1. Vagy beletörődsz, mert szereted és TISZTELED annyira, hogy nem erőszakoskodsz. Vagy
2. Elválnak útjaitok, keresel egy másik férjet, aki több gyereket akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!