Felek?! A ferjem nem tamogato?
A ferjem nagyon szeretne kisbabat. En mar evek ota vagyok ra, de most borzalmasan megijedtem. O nem tamogato tipus, ha valami miatt aggodok, vagy nem jol csinalom, leteremt, kiabal.
Mindig elmondja, hogy mas nok jobban csinaljak, alkalmasabbak dolgokra, mint en. Nagyon felek, hogy terhesseg soran, vagy mar a kisbaba mellett lelkileg megnyomoritana, amikor egyebkent is eleg erzekeny tud lenni egy no, rengeteg ketseggel. Mas is fet ilyentol?
Téged már megnyomorított a férjed, hiszen félsz tőle. Minek vagy vele? És még szülni is fogsz neki, mert nem leszel képes kilépni a posványból!
Tudod,ha nekem a férjem azt mondaná,hogy más nők miben jobbak, mint én, összepakolnám a cuccait és mehetne a "más nőkhöz"!
Szedd már össze magad!
'Mindig elmondja, hogy más nők jobban csinálják, alkalmasabbak dolgokra, mint én.'
Ez elég rosszul hangzik.
'Leteremt, kiabál' Mintha nem is kezelne egyenlő félként. Mi lesz, ha lesz gyerek is? Vele is így bánna?
Most komolyan,te egy ilyen embernek akarsz gyereket szülni?
Milyen lesz annak a gyereknek?
XXI.században,amikor a nők azt csinálhatnak,amit akarnak, még vannak ilyen nők, akiknek uruk van!
Döbbenet számomra ez!
Kérdező, neked nincs önbecsülésed? Minek vagy egy ilyen emberrel??
De gondolom mindjárt jössz vissza és megvéded az embered, mert hát jó ember ő, csak blablabla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!