Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felek?! A ferjem nem tamogato?

Felek?! A ferjem nem tamogato?

Figyelt kérdés

A ferjem nagyon szeretne kisbabat. En mar evek ota vagyok ra, de most borzalmasan megijedtem. O nem tamogato tipus, ha valami miatt aggodok, vagy nem jol csinalom, leteremt, kiabal.

Mindig elmondja, hogy mas nok jobban csinaljak, alkalmasabbak dolgokra, mint en. Nagyon felek, hogy terhesseg soran, vagy mar a kisbaba mellett lelkileg megnyomoritana, amikor egyebkent is eleg erzekeny tud lenni egy no, rengeteg ketseggel. Mas is fet ilyentol?

2019. aug. 13. 15:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

AZ ilyen embert ott kell hagyni. A pozitívum, hogy felismered ezt már most, hogy valami nincs rendben.

A gyerekkel ez biztos, hogy csak rosszabb lesz. A gyerek sír/nyűgös, amikor nagyobb lesz nem fogad szót, tehát elég sok "támadási felülete" lesz ellened, amit nyilván ki is fog használni. Nem beszélve a szülés utáni pár hónapról amikor az anya enyhén szólva sincs általában a toppon. Még most lépj amíg nem késő. Gyerekkel már nehezebb lesz.

Megpróbálhatsz beszélni vele, amikor észreveszed h megint aláz, támadj vissza és vond kérdőre h miért beszél veled így, mint egy darab szarral.

Én elhagynám, az ilyen ember nem tud megváltozni, ha kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz (mint anya), lehet még jobban vérszemet kap és kihasználja.

2019. aug. 14. 10:15
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is ilyen volt. Nem vállaltam vele gyereket, elváltam, de nagyon nehéz volt. Tudom, miről beszélsz. Próbálj arra gondolni, hogy ha csak szavak szintjén szeret, akkor valójában nem szeret. Csak arra kellesz neki, hogy legyen otthon valaki, akinél felsőbbrendűnek érezheti magát otthon, ezért kedves néha. Ha folyamatosan leteremtene, akkor nyilván nem maradnál, de így...

Sajnos nincs más egészséges út egy ilyen érzelmi bántalmazásból kifelé, mint a válás. Ő nagyon fog teperni, utána pedig be fog durvulni, mert egy bántalmazónak mindig érdeke fenntartani azt a helyzetet, ahol folytathatja a bántalmazást. Sok erőt kívánok neked.

2019. aug. 14. 12:26
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nézzük más szemszögből. Mi a garancia, hogy a gyerek nem egy boxzsák lesz a számára? Mi van, ha rajta is csak a frusztráltságát vezetné le?
2019. aug. 14. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!