Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyes után ki hova tud elmenni...

Gyes után ki hova tud elmenni dolgozni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok vissza menni a volt munkahelyemre, mert nincs kismama műszak. Ti milyen munkában gondolkodtok? A párom mezőgazdaságban dolgozik, tehát nekem kell rugalmasnak lennem.
2019. szept. 16. 10:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk 6-18 van óvoda.
2019. szept. 16. 14:32
 22/28 anonim ***** válasza:
95%

Nekem olyan munkám lett volna, hogy 10-től 18ig. (Telefonos időpont egyeztető) reggel tudtam volna vinni bölcsibe. Délután párom ment volna érte.

De mikor beadtam a felmondásom,a munkahely en, ahova nem tudtam volna vissza menni a kicsi mellett dolgozni, felajánlották a távmunkát.

Ehhez persze jópár ledolgozott év kellett az adott munkahelyen.

Részmunka idős állás esetleg?

Ui. A kismama műszak nálunk "gúny" . mindenkitől aki vmi oknál fogva hamarabb megy el, mert dolga van, megkérdezik: "kismama műszak?"

2019. szept. 16. 15:42
 23/28 anonim ***** válasza:
91%

Én visszamentem a volt munkahelyemre, irodai munka, szakszolgálati titkár voltam a megyei pedagógiai szakszolgálatnál. Idő közben ped asszisztens lettem, így több a szabadságom, ami az ovi mellett nagyon jól jön, nincs gond a szünettel, és majd iskolás korában sem lesz. Munkaidő fél 8tól 4ig.

Gyerek szempontjából tökéletes, szeretem is a munkám, viszont előrelépési lehetőség nincs, fizetés bértábla szerint, szóval emelkedni nem fog kb soha.

2019. szept. 16. 17:10
 24/28 anonim ***** válasza:
88%

Igen a kismama műszak nálunk is gúny, ha valaki későn jön/korán megy.

Amúgy ilyet nem használnak sehol hivatalosan..

2019. szept. 16. 17:37
 25/28 anonim ***** válasza:
51%

Itt is kismama műszaknak hívjak. Mivel nem mentem még vissza a hivatalos megnevezését nem tudom.

Egyelőre kérdőjel nalunk is, de én a másodikat várom. Van még 2,5 év, hogy alakuljon valami. 4- en vagyunk otthon gyerekkel, én megyek vissza utoljára. Azt rebesgetik, hogy dolgoznak egy kedvezményes időbeosztáson 7-15- ig vagy 8-16- ig. A cégnek nem érdeke, hogy kidobjon minket vagy felmondjunk. Szerintük könnyebb egy új műszakot kialakítani, mint kínlódni új emberek betanításával.

2019. szept. 16. 20:42
 26/28 anonim ***** válasza:
19%
Most hiába pontozzatok le. Mi is kismama szaknak hívjuk. És nem gúnyból. Ázok az anyák vehetik igénybe, akiknek 3 évnél kisebb gyermekük van. A hivatalos megnevezése pedig nyilván nem ez, hanem hanem morning shift. De hát gratulálni tudok egyes munkahelyek értelmi színvonalához ahol a kisgyerekes anyákon gúnyolódnak. Ráadásul nők. Elképesztő.
2019. szept. 16. 21:15
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

A kismama műszakot, nálunk senki nem azokra az anyákra mondja, akik a kisebb gyerek miatt nem teljes munkaidőben dolgoznak, hanem azokra akik épp elkéreckednek valahova.... Szóval nálunk nem az anyukákkal való gúnyolódás!

22-es voltam

2019. szept. 23. 13:16
 28/28 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Gúnyolódás ez is.
2019. szept. 23. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!