Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyes után ki hova tud elmenni...

Gyes után ki hova tud elmenni dolgozni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok vissza menni a volt munkahelyemre, mert nincs kismama műszak. Ti milyen munkában gondolkodtok? A párom mezőgazdaságban dolgozik, tehát nekem kell rugalmasnak lennem.
2019. szept. 16. 10:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nagyban függ attól, kinek mi a végzettsége többek közt :D
2019. szept. 16. 10:25
 2/28 anonim ***** válasza:
95%
Én pénztárosnak mentem váltoban a ferjemmel.
2019. szept. 16. 10:31
 3/28 anonim ***** válasza:
14%
A végzetség nem számít ilyenkor ..sajnos ...van gyereked számításba veszik hogy beteg lehet szülőire kellmenni ...stb ..én is igy vagyok éretségi szakma és ennyi kilőve minden ...gyárban dolgozok kismama műszakban ..1 évig kerestem a melót a szakmámban minden hol19-22 éves lányok gyerektelenek én valahol a végén kötöttem ki mindíg ..
2019. szept. 16. 10:31
 4/28 anonim ***** válasza:
74%

Gyes után miért kellene kismama műszak ? Újra terhes vagy?

Mi a végzettséged? Hiába írja valaki, hogy menj home office-ba dolgozni, ha mondjuk varrónő vagy. Nézd meg míglen munkák vannak, amik a végzettségednek megfelelnek, nezz utana, hogy milyen lehetosegek vannak esetleg tanfolyamra, továbbtanulásra. Bébiszitteren is el lehet hondolkodni

2019. szept. 16. 10:40
 5/28 anonim ***** válasza:
94%

Én is itt tartok most. A munkahelyem a terhesség miatt megszűnt, a párom jel. pill. 3 műszakban dolgozik ami kb egyik napról a másikra újra 4 lehet. A szakmáim mind vendéglátáshoz kapcsolódnak, lássuk be nem kisgyerekes anyának való..

Eddig nem sikerült olyat találnom ami fixen H-P és max 4ig tart :/ Van egy üzlet ahová nagyon szerettem volna menni, de oda is 2 műszakba keresnek embert ☹️

2019. szept. 16. 10:59
 6/28 anonim ***** válasza:
96%

Én beszerzőként dolgozok pl multinál, de ehhez kell felsőfokú angol, meg közgazdasági diploma.

Engedtek 6-14ig járni, hogy tudjak menni du az oviba.

Most hiába mondom, hogy menj ilyen helyre, ha nincs hozzá végzettséged.

A barátnőm meg könyvel home officeban..

De ahhoz is végzettség kell.

Szóval de , igenis számít a végzettség.

2019. szept. 16. 11:12
 7/28 anonim ***** válasza:
91%

Miféle kérdés ez?

Vagy oda mennek ahol voltak, vagy keresnek egy helyet ahol van kismama műszak.

2019. szept. 16. 11:30
 8/28 anonim ***** válasza:
93%

Minek a kismama műszak? Nem vagy már kismama.

Olyat meg nem fogsz találni, ahol te tudod hozni is meg vinni is a gyereket, mert egyszerűen nem jön ki a matek. Mindenképp kell a férjed hozzá.

2019. szept. 16. 11:59
 9/28 anonim ***** válasza:
91%
ugyanez volt a problémám, nekem kell a gyerekeket hozni-vinni. próbálkoztunk több mindennel, de végül maradt az, hogy 4 órás állást kerestem (bár a végzettségem magasabb, mint ami az álláshoz kell)
2019. szept. 16. 12:04
 10/28 anonim ***** válasza:
30%
A kismama műszak egy műszakot jelent, jellemzően 07:00-től.. Mi az, hogy minek az?!
2019. szept. 16. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!