Gyes után ki hova tud elmenni dolgozni?
Gyes után miért kellene kismama műszak ? Újra terhes vagy?
Mi a végzettséged? Hiába írja valaki, hogy menj home office-ba dolgozni, ha mondjuk varrónő vagy. Nézd meg míglen munkák vannak, amik a végzettségednek megfelelnek, nezz utana, hogy milyen lehetosegek vannak esetleg tanfolyamra, továbbtanulásra. Bébiszitteren is el lehet hondolkodni
Én is itt tartok most. A munkahelyem a terhesség miatt megszűnt, a párom jel. pill. 3 műszakban dolgozik ami kb egyik napról a másikra újra 4 lehet. A szakmáim mind vendéglátáshoz kapcsolódnak, lássuk be nem kisgyerekes anyának való..
Eddig nem sikerült olyat találnom ami fixen H-P és max 4ig tart :/ Van egy üzlet ahová nagyon szerettem volna menni, de oda is 2 műszakba keresnek embert ☹️
Én beszerzőként dolgozok pl multinál, de ehhez kell felsőfokú angol, meg közgazdasági diploma.
Engedtek 6-14ig járni, hogy tudjak menni du az oviba.
Most hiába mondom, hogy menj ilyen helyre, ha nincs hozzá végzettséged.
A barátnőm meg könyvel home officeban..
De ahhoz is végzettség kell.
Szóval de , igenis számít a végzettség.
Miféle kérdés ez?
Vagy oda mennek ahol voltak, vagy keresnek egy helyet ahol van kismama műszak.
Minek a kismama műszak? Nem vagy már kismama.
Olyat meg nem fogsz találni, ahol te tudod hozni is meg vinni is a gyereket, mert egyszerűen nem jön ki a matek. Mindenképp kell a férjed hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!