Gyes után ki hova tud elmenni dolgozni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok vissza menni a volt munkahelyemre, mert nincs kismama műszak. Ti milyen munkában gondolkodtok? A párom mezőgazdaságban dolgozik, tehát nekem kell rugalmasnak lennem.2019. szept. 16. 10:23
11/28 anonim válasza:
A kismama műszak nem ezt jelenti, utolso. Kismama az, aki terhes. Ergok a kismama műszak konynitett nappali műszakot jelent. Nem 7oras kezdést, nem 16oras munakido végét.
13/28 anonim válasza:
Az én városomban minden nagyobb gyár, kismama műszaknak hívja azt a munkarendet, amibe 7re járnak azok az anyák akiknek kisebb gyerekük van 14 évnél. Én kérek elnézést....
14/28 anonim válasza:
13!
El van nézve. Igaz, kimondottan röhejes, kismama műszak egy 13,5 éves mellett....
15/28 anonim válasza:
Röhejes ezt kismama műszaknak nevezni, draga, lévén esélyes, hogy ha 13,5 éves a gyerek, akkor nem vagy kismama. 😗
16/28 anonim válasza:
Hát a lepontozást nem értem de én 8-14 óráig dolgozok túlóra 2 hetente de.csak fél 4 ig tudom válalni 2hetente 3 nap ami nálunk kismamaműszak ...5 éves a lányom egyedülvagyok mint a kisujjam ....havi 84 ezer forintal ....szakmám vendéglátói de azzal kitörölhetem a...!mivel este is kéne meg hétvégén is!!! Szóval ha van gyereked nem tudsz elhelyezkedni vagy gyár vagy marketing ami 2 műszakos vagy pedig otthon netten ..é s akinek gyorsan könnyen kap jövedelmező megértő állást őszintén örülök de a másikat nem kell lepontozni ha tudja miről beszél 😊
17/28 anonim válasza:
Aki 7re jár dolgozni, az árulja már el, hánykor adja le a gyereket az oviban? Vagy csak nálunk csinálják, hogy 7kor nyit az óvoda? Meg az iskolába fél 8ra hogy viszi majd el? (Ha már 14 éves korig "kismama" műszak van)
Amúgy azt se értem, mi olyan nehéz a 13 éves mellett három műszakozásban. Kétéves mellett is csináltam, semmi bajom nem lett.
18/28 anonim válasza:
Nálunk az óvodába és iskolába 06:30-tól lehet gyereket vinni.
Lehet hogy apukával semmi probléma megoldani egy két, három műszakot egy gyerek mellett, de aki pl egyedülálló az hagy ne hagyja már otthon éjszakára a 10 éves gyerekét. Szerintem.
19/28 anonim válasza:
Ti kötekedni jártok ide? Tök mindegy, hogy hívják, a kérdező arra kíváncsi, h kicsi gyerek mellett hogy tudtok dolgozni,, milyen szakmában, milyen időbeosztással.
20/28 anonim válasza:
23: a kérdezőnél van apuka, csak szarik az egészbem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!