Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.
Figyelt kérdés
Engem ezek akasztottak ki:
- Baris(bárányhimlős)
- Csurizik(Bepisil)
- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)
- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)
- Hamikázik/nyamikázik
- Nunus
- Tentizik
- Kisruha
- Pisike/kakika.
Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.
2019. júl. 30. 12:16
281/293 anonim válasza:
'Száraz szülésem volt' kijelentés.
283/293 anonim válasza:
Arra mondják sokan, ha elfolyik korábban a magzatvíz. Szakmai szemmel hülyeség, es hiába magyarázom el, csak ismételgetik. És szerintük a száraz szülésnél a baba megfulladhat🙈🤦🏻♀️... de szülésznőként az eddig felsoroltak közül szinte mindegyikkel találkoztam már.
285/293 anonim válasza:
Lehet velem van a probléma de én ettől a "napozó" szótól vagyok ki. Tudom, hogy létezik ilyen ruhadarab, de mégis annyira irritál hogy ilyenkor nyáron szinte minden kérdés alatt szerepel valamilyen formában.
287/293 anonim válasza:
Hozom az innit, iszit. Innike. Kiráz tőlük a hideg.
288/293 anonim válasza:
Komolyan szavak akasztanak ki titeket? Ráadasul olyan mint a tejcsi?
Húha… nehéz élete lehet a férjeteknek
290/293 A kérdező kommentje:
Jelentem most iszok egy kis flóraszeptet.
Betét = anyapelenka
júl. 2. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!