Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.
Engem ezek akasztottak ki:
- Baris(bárányhimlős)
- Csurizik(Bepisil)
- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)
- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)
- Hamikázik/nyamikázik
- Nunus
- Tentizik
- Kisruha
- Pisike/kakika.
Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.
Szoptatás: cicil, cicizik, cicikézik, szopizik, szopcsizik
Szeret szopni: cicista, cicifan, cici imádó, ciciterrorista
Terhesség: pociba való, pocaklakó, pocakgézu, pocakgézengúz
Hordozás: hurci, hurci klub, hurci-murci
Tegnap én is láttam egyet.
Copikál.
Cunci/cuncus (cumi), vbac (gyk-n olvastam először és néztem, mint borjú az újkapura, hogy az mi a f*sz), szepa, mosipelus, nől, hós (ettől falnak tudnék menni), 100% anyatejes (mintha a tápszer ördögtől való lenne), korababa, kistesó (számomra olyan, mintha a meglévő gyereknek szülne valaki, nem is magának/férjének), babaprojekt (olvasom, és elfog az érzés, hogy keresztülnyúljak a monitoron megcibálni, aki lemerte írni). Az meg csak szimplán undorító számomra, ha valaki szerelmemnek hívja a gyerekét/unokáját.
De van még, mikor a szöveg végére odateszik, hogy hkm (hetes kismama). Komolyan ennyit nem lehetne kiírni?
Viszont ami viszi a pálmát (bár nem igazán gyerektéma) az a "mindent is" kifejezés. És az a legszomorúbb, hogy már hallottam boltban, utcán, gyerekorvosnál is. Meghallom, és meg tudnék ütni valakit, annyira idegesít.
263
A vbac orvosi fogalom,nem "cunciszleng". :) az orvosom is mondta anno,hogy ha szertnék második gyereket,egy év után lehet vbac. Én is úgy néztem utána,nem mertem rákérdezni ni a fene az. :D
265
Jó,azért nem kell megsértődni és lepontozni. Nem tudtam,hogy tudod,csak érdekességként írtam,én sem tudtam mit jelent amikor a dokim mondta.
Játszótéren beszéltük, hogy kinek lesz következő gyereke, és az egyik mondta, hogy: "Én már nagyon szeretnék újra babázni, de sajnos minden hónapban sír a méhem és vele sírok én is." Megjön a baja, és arra mondja, hogy sír a méhe.
Hát én csak néztem, mint borjú az új kapura. Sír a méhe? Úristen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!