Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyik szavakon akadtatok...

Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.

Figyelt kérdés

Engem ezek akasztottak ki:

- Baris(bárányhimlős)

- Csurizik(Bepisil)

- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)

- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)

- Hamikázik/nyamikázik

- Nunus

- Tentizik

- Kisruha

- Pisike/kakika.

Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.

2019. júl. 30. 12:16
 261/293 anonim ***** válasza:
86%

Szoptatás: cicil, cicizik, cicikézik, szopizik, szopcsizik

Szeret szopni: cicista, cicifan, cici imádó, ciciterrorista

Terhesség: pociba való, pocaklakó, pocakgézu, pocakgézengúz

Hordozás: hurci, hurci klub, hurci-murci

2021. júl. 20. 16:28
 262/293 A kérdező kommentje:

Tegnap én is láttam egyet.

Copikál.

2021. júl. 21. 10:13
 263/293 anonim ***** válasza:
90%

Cunci/cuncus (cumi), vbac (gyk-n olvastam először és néztem, mint borjú az újkapura, hogy az mi a f*sz), szepa, mosipelus, nől, hós (ettől falnak tudnék menni), 100% anyatejes (mintha a tápszer ördögtől való lenne), korababa, kistesó (számomra olyan, mintha a meglévő gyereknek szülne valaki, nem is magának/férjének), babaprojekt (olvasom, és elfog az érzés, hogy keresztülnyúljak a monitoron megcibálni, aki lemerte írni). Az meg csak szimplán undorító számomra, ha valaki szerelmemnek hívja a gyerekét/unokáját.

De van még, mikor a szöveg végére odateszik, hogy hkm (hetes kismama). Komolyan ennyit nem lehetne kiírni?

Viszont ami viszi a pálmát (bár nem igazán gyerektéma) az a "mindent is" kifejezés. És az a legszomorúbb, hogy már hallottam boltban, utcán, gyerekorvosnál is. Meghallom, és meg tudnék ütni valakit, annyira idegesít.

2021. júl. 21. 12:08
 264/293 anonim ***** válasza:
32%

263

A vbac orvosi fogalom,nem "cunciszleng". :) az orvosom is mondta anno,hogy ha szertnék második gyereket,egy év után lehet vbac. Én is úgy néztem utána,nem mertem rákérdezni ni a fene az. :D

2021. júl. 21. 22:13
 265/293 anonim ***** válasza:
71%
#263: Nem írtam olyat, hogy szleng lenne. Csak a gyk-n kívül nem hallottam róla. Nekem orvosok is a hüvelyi, vagy a természetes szülés kifejezést használták. És uram bocsá', de a kérdés arról szól, hogy ki milyen szavakon akadt ki. Attól, hogy orvosi fogalom, már rögtön szívembe kell zárnom és nem lehet véleményem róla?
2021. júl. 21. 22:28
 266/293 anonim ***** válasza:
87%
Mindent is-től én is a falnak megyek.
2021. júl. 21. 23:48
 267/293 anonim ***** válasza:
68%

265

Jó,azért nem kell megsértődni és lepontozni. Nem tudtam,hogy tudod,csak érdekességként írtam,én sem tudtam mit jelent amikor a dokim mondta.

2021. júl. 22. 07:22
 268/293 anonim ***** válasza:
80%
Tavaly a karantén alatt lett divat ez a mindent is kifejezés. Személy szerint én is útálom, és soha nem alkalmazom, de szinte minden ismerősömtől hallgathatom. Remélem lecseng idővel. Ráadásul
2021. júl. 22. 09:48
 269/293 anonim ***** válasza:
68%

Játszótéren beszéltük, hogy kinek lesz következő gyereke, és az egyik mondta, hogy: "Én már nagyon szeretnék újra babázni, de sajnos minden hónapban sír a méhem és vele sírok én is." Megjön a baja, és arra mondja, hogy sír a méhe.

Hát én csak néztem, mint borjú az új kapura. Sír a méhe? Úristen!

2021. júl. 22. 19:10
 270/293 anonim ***** válasza:
95%
Na ez a 'megjön a baja' is olyan, amivel ki lehet kergetni a világból 😂
2021. júl. 22. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!