Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyik szavakon akadtatok...

Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.

Figyelt kérdés

Engem ezek akasztottak ki:

- Baris(bárányhimlős)

- Csurizik(Bepisil)

- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)

- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)

- Hamikázik/nyamikázik

- Nunus

- Tentizik

- Kisruha

- Pisike/kakika.

Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.

2019. júl. 30. 12:16
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/293 anonim ***** válasza:
91%
😂😂
2020. aug. 8. 18:47
 202/293 anonim ***** válasza:
92%

Fú, nem akarok a konkrét kérdéseknél ezen izélni, de zsigeri szinten irritál a 'babó' szó. Olyan erőltetetten szépelgő. Ugyanakkor meg nyilván nem akarok hormongőzös kismamáknak beszólni emiatt, nincs is értelme, ez tök egyéni preferencia... de ki tudnék ettől a szótól futni a világból.

Szerencsére van ez a kérdés, ahol ezt kiírhatom magamból. Máris jobb :D :D

Egy hormongőzös kismama :D

2020. aug. 26. 15:51
 203/293 anonim ***** válasza:
91%

"Kopogtatott a baba" kifejezés arra, hogy terhes lett.

Ez is olyan túlrózsaszinezett izé.

A baba nem kopogtat meglepetesszerüen, vagy megcsinálják vagy nem.

2020. aug. 26. 17:02
 204/293 anonim ***** válasza:
82%

Még szopiZUNK, szopisztrájk, tejci, cicifüggő, cicista, mohó cicifaló, kisfőnök, szerelmem (no nem a férje), kicsi terrorista, kakimanó, 38 hónapos és 2 hetes gyerkőc, csucsuzik, jön a trónörökös, jön a fogacskánk, fogzós fosi, lurkó. Nyálas ömlengős szövegek a magzat nevében : "anyukám itt hordasz a szíved alatt..."

Bónusz:

Random odaírja az ő gyereke 10 hónaposan szalad, önállóan eszik és szobatiszta (kit érdekel). Totál más témájú csoportban mutogatja a gyerekét, unokáját. Amikor kiposztolják a nyakig nyálas, taknyos, kajamaradékos gyereket, hányingerkeltő. Amikor a szoptatásról nem mint táplálásról beszélnek hanem valami megfoghatatlanul mély és intim viszonyról, kötődésről amit kizárólag csak így lehet elérni és fenntartani. Kiposztolja az egyértelmű erős 2 csíkos tesztet és megkérdezi szerintetek is jön a kistesó. Megszűnik embernek lenni a gyerek után, és bőszen hirdeti biza nincs idő még zuhanyozni, wczni, enni, inni sem mert a gyerek az első és onnantól más nem létezik. Itt alapvető fiziológiás szükségletekről beszélünk nem a Maslow csúcsáról, hogy maradnak életben ezek az anyák o.O?!

Az ember kedve elmegy a gyerekvállalástól mikor ezek jönnek lépten-nyomon szembe.

2020. szept. 27. 14:25
 205/293 anonim ***** válasza:
91%

A hónapozástól én is kivagyok. "38 hónapos a kisfiam"...brrrr. Nem bakker, a kisfiad 3 éves, esetleg 3 éves múlt, vagy ha nagyon maximalisták vagyunk, akkor pl. 3 éves volt júliusban. 1 éves kor felett már nem érzem indokoltnak a hónaposdit. Ugyanez 1 éves kor alatt a hetekkel, 17 hetes... én meg számolgathatom, hogy akkor az kb. 4 hónap...

Amiket írtatok nagyon jók, nekem a kisruhával nincs bajom, hisz egy kicsi ruha. Illetve a "szepa" praktikus, mert minden alkalommal kiírni, hogy szeparációs szorongás, elég hosszú lenne. A többivel egyetértek.

Nálunk anyósom használta a fikára a cicakaki szót a kisfiamnak, ő meg még nem tudta kimondani rendesen, csak úgy, hogy "cicika". Na ez a szó szégyen vagy nem szégyen, annyira megragadt, hogy már egymás közt is cicikát mondunk rá évek óta. 😅 De más ilyen hülye becézésünk nincs.

2020. szept. 27. 14:54
 206/293 anonim ***** válasza:
92%
Mi Balatonon hallottuk egyszer, nem a parton, hanem fenn a kilátóban, ahogy anyuka mutatta a kb 1,5 éves gyereknek, hogy "Nézd, ott a nagy Locsi". És még folytatta, hogy délután oda fogunk menni pancsizni a nagy Locsiba. Csak néztem, hogy ez most komoly? Egyszer nem nevezte nevén, hogy az a Balaton... Na az ilyenekből lesznek majd azok a sztorik, amikor az óvónő meséli, hogy a 3 éves gyerek nem érti, hogy ülj le, csak azt hogy csüccs...
2020. szept. 27. 21:38
 207/293 anonim ***** válasza:
100%
Paramami. Amikor paramaminak hívják magukat, de olyan hülyeségeket kérdeznek, hogy a jobb oldalamról átfordultam a bal oldalamra, ártottam-e a babának, hívjak mentőt??? És a magyarázat, mikor valaki felveti, hogy ez nettó baromság: "de hát első baba". Miért kell attól még meggárgyulni és elveszteni a józan eszüket, és teljesen feleslegesen hülyeségeket kitalálni? Én is az első gyerekemet várom, de eszembe nem jutott soha, hogy pánikrohamot kapjak, mert fahéj volt a tejszínhabon, jajaj, biztos elvetélek.
2020. szept. 27. 22:48
 208/293 anonim ***** válasza:
74%

Jajj, hát én szoktam használni ezt azt, pl az iszit, a tápit, a fenti kérdésből pedig a tentizikkel és a kis ruhával szerintem semmi baj sincs.

Amit én utálok, az a dudó, először nem tudtam, hogy mi az, férjem segített ki, hogy a cumi /cumisüveg. És amin hatalmas agyfaszt kaptam, az a güzü. "Van már GÜZÜKÉJE?" "Hol a güzüd?" én meg csak néztem hogy mi a ****?? Akkor közlik, hogy hát a güzü =fog.. Aha, oké..

2020. szept. 28. 01:07
 209/293 anonim ***** válasza:
81%
Előző vagyok, még a hónapozás akaszt ki rettenetesen, 1 éves kor felett.. Ha őket kérdeznék sem azt válaszolnák, hogy pl 300 hónapos, hanem azt, hogy 25 éves vagyok.. Nem is értem
2020. szept. 28. 01:11
 210/293 anonim ***** válasza:
84%
Hát ezt a güzüt sosem hallottam, de nem gyenge 😃
2020. szept. 28. 10:30
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!