Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.
Figyelt kérdés
Engem ezek akasztottak ki:
- Baris(bárányhimlős)
- Csurizik(Bepisil)
- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)
- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)
- Hamikázik/nyamikázik
- Nunus
- Tentizik
- Kisruha
- Pisike/kakika.
Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.
Van akinek meg ezek a szavak képezik retorikai szókészletét, miután kipottyant belőle az utód.... Hát, nem tudom melyikünket nézik nagyobb idiótának :D
Nem tudom, mit kell itt fapi*áskodni.... Vannak emberek, akik egyszerűen képtelenek nevetni valamin, aminek csak negyedrészt is közé van a babákhoz/gyerekekhez,mert mindent sértőnek találnak... Mire jó ez, most komolyan?
2020. aug. 3. 23:52
192/293 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, ha kicsit rávilágítunk arra, milyen butaságok is szoktak kicsúszni az anyukák száján. Néha magamra is ismerek egy-egy hülye szónál és jót nevetek rajta/magamon. Nem kell ezt véresen komolyan venni.
2020. aug. 4. 07:31
193/293 anonim válasza:
Egyet értek 192. Szerintem nincs itt olyan kommentelő, aki a felsoroltak közül egyet sem használt. Nyilván vannak amik csak megmosolyogtatjak az embert és van, ami kiveri a biztosítékot. Nálam pl a vigaszbaba, potlekbaba, szivárványbaba és társai amik túlmennek minden határon. Jó hogy nem tarcsibaba... De nem vagyunk egyformák. Biztos van akinek meg ez a lelki megnyugvás.
2020. aug. 4. 10:38
194/293 anonim válasza:
Tarcsibaba?
Azt a folyékony nitrogénben fagyasztott embriókra mondjak ám
A fagyibabára😂😂😂😂
2020. aug. 4. 19:17
195/293 anonim válasza:
Neeeee tényleg van tarcsibaba? Ezt csak tok hülyeségből írtam 😀😀😂😂
2020. aug. 4. 22:31
196/293 anonim válasza:
Én is ide járok röhögni, aztán mégis úgy hívom a 31 hetes magzatomat, hogy cicamica. Magamon is röhögök persze. Szerintem úgy a jó :)
2020. aug. 5. 12:02
197/293 anonim válasza:
Fuuu most hülyének érzem magam. A cumit bubónak hívom. Nem tudom megmagyarazni hogy miert de így belegondolva nagyon hülyén hangzik
2020. aug. 7. 18:34
198/293 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nálunk dudi/dudó néven futott a cumi.
2020. aug. 8. 09:01
199/293 anonim válasza:
Nálunk mumó néven ment a cumi.
2020. aug. 8. 13:21
200/293 anonim válasza:
Nálunk meg cummancs volt a cumi. Na és? Vicces volt kimondani :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!