Ti melyik szavakon akadtatok ki? Pl. Szopika, tejcike.
Engem ezek akasztottak ki:
- Baris(bárányhimlős)
- Csurizik(Bepisil)
- Fagyibaba(ezen nagyon kiakadtam)
- Taxizik(taknyos na ez is kiverte a biztosítékot)
- Hamikázik/nyamikázik
- Nunus
- Tentizik
- Kisruha
- Pisike/kakika.
Illetve ez a többes szám, pl szobatiszták lettünk, betegek voltunk stb, meg még az hogy minden elé odateszik hogy kis, pl a kis bőre. A gügyögés is eléggé irritáló tud lenni nyilvánosságban pl boltban.
Az, amikor valaki direkt idiótán beszél, nem mondja ki normálisan a szavakat.
Deje ide anya kici kince! Edem azt a szép fejeckédet, Életem! Ana drága kici cillaga! (Gyere ide anya kicsi kincse, egyem azt a szép fejecskédet, életem, anya drága kicsi csillaga)
Meg attól kapok agybajt, amikor kirakják egy 6 hónapos baba fotóját, hogy összemaszatolta magát -amin amúgy rohadtul látszik, hogy a szülő kente szét a gyerek száján, hogy cukinak látszon- , és ilyet ír ki "Összemaszatoltam magam!😂❤ Anya örül neki nagyon😂🙈 de nagyon szeret engem❤"
251
Anyósomat írtad le.. kvára idegesítő.
Amúgy a fotó..ennél már csak az jobb,mikor csóri gyereket full pucéron,fürdés közben teszi fel,a sok pedo örömére.
A fiam 9.hónapos, de egyik platformon sincs semmi. Még az se,hogy férjhez mentem. A fiamról meg kb 20 ember tud,a kb.400 ismerősömböl. Ez így is marad. :)
Olvastam egy újat: csicsizacsi=hálózsák
😂😂😂😂
Szopizik
Aktív szopis
Cicimanó
Cicista
Cicifan
Cicil
Tentikézik
Pipikél (pisil)
Kaksizik
Szopcsizik
Szopcsi melltartó
Szopizik, cicizik, elixír (anyatej), nyugi szopi, nyugi bogyó, cicikörözés,
Csucsulás, tentikézik, 'álomba szopizza magát',
Kaksizik, kakkant, barnamacizik,
Pipil, 'kiengedi a kobra mérgét' (kisfiúknál), anakondázik,
Babuka, babci, babó, babóca.
Miért nem elég aranyos az, hogy baba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!