Tényleg én vagyok a nem normális?
Figyelt kérdés
A fiam a dadusok szerint minden nap kispisil a bölcsiben a pelusbol és wc-ből is, ezért minden nap elhasználják a pótnadrágot is, így azt követelik, hogy heti 10 nadrágot biztosítsak neki,tehát minden napra kettőt,de jobb lenne három. Nem értem, itthon már hónapok óta nem pisilt ki sem pelusból sem biliből sem wc-ből. Amikor kérdőre vontam őket, még ők voltak felháborodva. Azt mo dták, nem tudnak minden gyerekre 100%-osan odafigyelni...magyarán a gyerek totyoghat órákig az átázott pelusban. Tegnap is ez volt mikor mentem érte és azzal magyarázták, hogy sok teát ivott.2016. jún. 9. 07:06
51/56 anonim válasza:
Amúgy a bölcsöde vezetővel miért nm beszéltek ha ez másnak is gond? Vagy mennék tovább ha ennyire nem figyelnek a gyerekekre.
52/56 A kérdező kommentje:
Idős már.még a régi rendszerben szocializálódott, nehéz felfogású. Egy anyuka perre is ment vele, mert a gyerekre ráfogták, hogy visszamaradott, nem való bölcsibe. Anyuka hiába vitt orvosi papírt, h minden okés. A bölcsi végül vesztett, de anyuka inkább elvitte a gyereket.
2016. jún. 23. 10:14
53/56 anonim válasza:
" Sajnos a bölcsibe tényleg nem lehet bevinni nadrágpelust, mert azt mondták a dadusok, hogy ahhoz le kell teljesen vetkőztetni a gyereket, az pedig nem lehetséges. "
Kérdezd már meg tőlük, hogy ha bepisil, akkor is le kell vetkőztetni, akkor az miért jobb? Nehogy már ők szabják meg milyen pelenkát viszel be...
54/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azóta már leszokott a pelusról.
2016. aug. 28. 20:43
55/56 anonim válasza:
Na,akkor júniusban sok értelme volt kiírni a kérdést!Ezek szerint egy 3 év körüli gyerekről van/volt szó,aki-a korából adódóan-a szobatisztaság küszöbén állt,így igen rövid időn belül tuti volt,hogy megoldódik a dolog.....
56/56 A kérdező kommentje:
Tèvedès,ugyanis a kisgatyajat is lepisili meg sokszor, ha nem segitenek neki, szoval eleg gyakran moshatom. Valoban felesleges volt kiirni a kerdest, mert ha tudtam volna hogy ennyire tamadni fognak a szuper anyak, ki sem irtam volna.
2016. szept. 1. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!