Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Tényleg én vagyok a nem normális?

Tényleg én vagyok a nem normális?

Figyelt kérdés
A fiam a dadusok szerint minden nap kispisil a bölcsiben a pelusbol és wc-ből is, ezért minden nap elhasználják a pótnadrágot is, így azt követelik, hogy heti 10 nadrágot biztosítsak neki,tehát minden napra kettőt,de jobb lenne három. Nem értem, itthon már hónapok óta nem pisilt ki sem pelusból sem biliből sem wc-ből. Amikor kérdőre vontam őket, még ők voltak felháborodva. Azt mo dták, nem tudnak minden gyerekre 100%-osan odafigyelni...magyarán a gyerek totyoghat órákig az átázott pelusban. Tegnap is ez volt mikor mentem érte és azzal magyarázták, hogy sok teát ivott.
2016. jún. 9. 07:06
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
71%
Mi a kérdés? Vidd be hetente a tíz nadrágot.
2016. jún. 9. 07:11
 2/56 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy nem lenne elvárhato, hogy minden gyerekre teljes mértékben odafigyeljenek és ne csak akkor pelenkázzanak, ha eljön mondjuk tíz óra? Itthon elég volt neki heti hét-nyolc nadrág, hétvégét is beleértve, mert soha nem volt baleset. Aggaszt, hogy nem kellő szakértelemmel bánnak a gyerekekkel. Ennyi.
2016. jún. 9. 07:28
 3/56 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy kipisil a pelusból? Milyen pelenkát használtok? Milyen gyakran pelenkázzák őket?
2016. jún. 9. 07:30
 4/56 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan pelust viszel be neki, mint amit otthon használtok? Még ez is lehet gond....
2016. jún. 9. 08:10
 5/56 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ez minden normál létszámmal működő bölcsinél így van. Megvan a fix napirend, hogy mikor esznek, mikor van pelenkacsere és akkor letudják egyszerre egymás után az összes gyereket.

Nemrég pont itt kérdezett valaki, hogy miért fogy több pelenka, mint náluk otthon. Mert fix időpontban cserélnek, s nem mérlegelik egyénileg, hogy Ferike alig pisil, Marcsi meg szétáztatja, ugyanakkor kapják a tisztát. Ugyanez a kajával. Nem etetik, itatják azt, aki előbb kér.

2016. jún. 9. 08:17
 6/56 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ez minden bölcsiben így van, a legtöbb helyen nem pelenkáznak át óránként minden gyereket, hiszen akkor egész nap azt csinálnák. Persze azért jó ha nem 3 óra múlva veszik észre hogy átázott a gatyája.

Azt nem értem mi az hogy kipisil a pelenkából? Túlságosan megtelik és kifolyik? Hogyhogy kipisil a wécéből? Akkor most pelusos vagy szobatiszta?

2016. jún. 9. 08:22
 7/56 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a pelenka, amit itthon is használunk. Azt észrevettem már itthon többször is, hogy össze-vissza állt rajta, valószínűleg csak állva gyorsan ráadják, ahogy esik úgy puffan alapon, így nem zár rendesen. Wc-re is szoktatjuk természetesen, mert már itt lenne az ideje, elmúlt két éves. Itthon én mindig szépen beigazítom a kukiját neki, vagy úgy teszem rá a wc-re, hogy alap ne tudjon kipisilni. Azt mondták a dadusok,a bölcsibe ilyenre nincs idő. Nem tudnak a másik tíz gyerek mellett arra is figyelni, hogy az én fiamnak a kukija hol van éppen. Ezért általában minden pisiltetésnél gond adódik és mellécsorog.
2016. jún. 9. 08:37
 8/56 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagy a pelus? Próbálj meg egy számmal kisebbet. Hátha az nem csúszkál el. Ha ez sem válik be szólnék a feletteseknek, mert ez már trehányság.
2016. jún. 9. 09:19
 9/56 anonim ***** válasza:
52%
Igen, hiába magyarázzák azzal, hogy sok teát iszik, az indok valójában az, hogy nem tudják/nem akarják jól rájuk adni a pelust. És persze értem, hogy túlterheltek és demotiváltak is a kevés fizetésük miatt, de azért az alap törődés nem azt jelenti, hogy "100%-osan odafigyelni". Szerintem ezt el kell tűrni, be kell vinni 10 nacit, mert ez egy ilyen rendszer, a te erőforrásaidra játszik. Viszont nézd, mennyi stadion épül az adódból, hát most merd azt mondani, hogy ezt a bölcsikre kellene költeni!:D
2016. jún. 9. 09:29
 10/56 anonim ***** válasza:
63%
Vagy átviszed másik bölcsibe vagy marad itt a gyerek, de a gyereknek is jobb ha tiszta száraz nadrágban van, igazából a pisiset ugyis hazaviszed kimosni így mindegy hogy 10-20-30 nadrágot viszel be,mert nem arról van szó,hogy kidobják ha pisis és kárba megy.Viszont így mindig tisztátban leeht,ez viszont nem mindegy!
2016. jún. 9. 09:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!