Normális állami bölcsödében hogy csak pár szót mondanak a gyerekről és ha nem kérdez rá az ember, akkor annyit sem?
Nálunk is csak pár szó, főleg, ha nem az ő gondozója adja át. Legtöbbször ez a "Minden rendben volt" mondat.
Viszont kéthavonta van a füzetében 2-3 oldalas jellemzés az elmúlt időszakról, a gyerek fejlődéséről, stb. Nektek ilyen nincs?
egyrészt, nem az ő gondozója honnan a bánatból tudná, hogy mi volt a gyerekeddel? másrészt a "minden rendben volt" miért nem elég ha rendszeresen kapsz 2-3 oldalnyi jellemzést? ha gond van szólnak, ha evett-ivott-aludt-kakált-játszott, akkor meg miért kéne ódákat zengeni a gyerekedről? :)
arról nem is beszélve, hogy gondolom az már nem tetszene, ha a gondozónőtök hátat fordítana 10 percre a gyerekednek míg pistike anyukájának ömleng pistikéről, nyilván ezt a te kedvedért se teheti meg pistikével
(én magán bölcsiben vagyok gondozónő, ott se tudok minden nap 20 percet ömlengeni a gyerekről ha "minden rendben volt" )
Kedves 3-as válaszoló!
Miért mérgelődsz a válaszomon? Írtam én egy szóval is, hogy nekem ez nem megfelelő?
Csak válaszoltam a feltett kérdésre, hogy állami bölcsikben hogyan működnek ezek.
Hidd el, teljesen elégedett vagyok mind a bölcsivel, mind az ott dolgozókkal. Mindegyik kedves, mind foglalkozik a kicsivel, ma pl. nem az ő gondozója fonta be a lány haját, ezt sem említette csak a kislányom, mert nem olyan fontos, de visszamentem, és megköszöntem, mikor megtudtam.
Pont ez a lényeg: a "minden rendben volt" azt jelenti, hogy teljesen normálisan zajlott a nap.
3as vagyok. jajj dehogy mérgelődöm :D viszont elnéztem, azt hittem azt is kérdező írta :)
de amúgy az nagyon jó, hogy így leírnak mindent, vissza is tudod olvasni, látod a gyerek fejlődését, szerintem ez sokkal használhatóbb mint ha minden nap beszámolnék, hogy milyen állagút kakált és hány mondatot mondott ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!