Ha stadionokra százmilliárdok vannak, akkor egy állami kórházban miért büdös halat kap az ember karácsonykor?
Többek közt ezért lettek a szememben hiteltelenek a baloldali pártok, az a gazdaságpolitikájuk tömören összefoglalva hogy "nem építünk stadiont, így lösz píz mindenre"
A linkről meg annyit mondanék, hogy a képen egy teljesen átlagos menza kaját látok, gondolom szegény csórit, aki a kórházban ragadt karácsonykor, meglátogatja a családja, és visznek neki valamit, ami enyhíti az amúgy is rossz érzést, hogy ott kell karácsonoyznia, akinek meg nincs szerető családja vagy rokonai, aki ezt megteszi érte, az meg amúgy sem gyertyafényes karácsonyi lakoma mellett ünnepli a karácsonyát..
Nem értem mire vártok, a másfél millió minimálbéres által befizetett 6000ft-s TB-ből várjátok el, hogy gyertyafény mellett halászlevet meg kaviárt szolgáljanak fel a betegeknek? Ha nem tűnt volna fel a kórháznak nem ez a feladata.. -.-
Én örülök, hogy egyáltalán van magyar egészség ügy. Az a száz milliárd csak egy csepp lenne az egészségügy tengerébe, ha nem stadion lenne hanem egy napi jó étkezés mindenkinek. Egy nap egyenek rendeset a betegek vagy hosszabb távra hozz létre valamit. A stadion nem egy napra, egy évre szól.
Én nem szégyellem magamat, mert egy stadion felépítésével munkát teremtenek az építő iparban. A közeljövőben egy vb-t vagy egy olimpiát is eltudok képzelni, de az miért is jó nekünk? Több ezer külföldi, aki itt akarja elkölteni a pénzét... hmm hmm, nem kell az magyarországra, minden külföldi tartsa meg a pénzét.
Végül még két gondolat kedves kérdező, egy korházba rossz az étel, akkor az összes többibe is? Ha ennyire zavar, akkor te mit teszel az ellen hogy ne ilyen legyen? Másra szavazol... GRATULÁLOK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!