Tényleg én vagyok a nem normális?
Figyelt kérdés
A fiam a dadusok szerint minden nap kispisil a bölcsiben a pelusbol és wc-ből is, ezért minden nap elhasználják a pótnadrágot is, így azt követelik, hogy heti 10 nadrágot biztosítsak neki,tehát minden napra kettőt,de jobb lenne három. Nem értem, itthon már hónapok óta nem pisilt ki sem pelusból sem biliből sem wc-ből. Amikor kérdőre vontam őket, még ők voltak felháborodva. Azt mo dták, nem tudnak minden gyerekre 100%-osan odafigyelni...magyarán a gyerek totyoghat órákig az átázott pelusban. Tegnap is ez volt mikor mentem érte és azzal magyarázták, hogy sok teát ivott.2016. jún. 9. 07:06
21/56 anonim válasza:
Kérdezőnek adok igazat! Enyém is bölcsis és teljesen átérzem a problémáját. Be lehet hívni valakit, hogy vigyázzon a többi gyerekre, amíg egyet pelusoznak, pelusozzák már meg rendesen, miféle trehányság az, amiről a kérdező ír, hogy nem igazítják meg rendesen a pelust, nem igazítják meg a kukiját!? Inkább öltöztetik napjában többször, minthogy kevesebb odafigyeléssel az előzőeket megtegyék, röhej.Nálunk másmilyen problémák adódtak, és sajnos az igazgatónőnk is úgy kezelte, ahogy nem elvárható egy szülő részéről, úh váltunk. Azt is meg kell gondolni, kinek szól és hogyan, de ezért én szólnék...
22/56 A kérdező kommentje:
19-es! Neked sem megy a szövegértés? Hol szerepel az a kérdésemben, hogy mi a hivatalos megnevezése a bölcsis dolgozóknak? Kérdeztem ilyet? NEM! Te azt írod, nem vagy kekeckedős, hát azzal, hogy fennakadtál a bölcsis dadus megnevezésen, és ebből az apróságbol elefá tot gyártottál, már megcáfoltad ezt. Ne menj szónoknak, mert retorikábol nem vagy jó, bocsi. Engem pedig hiteltelen ember ne oktasson ki! Amúgy ha te elfogadod, hogy pisid pelusban van a gyereked órákig és semmit nem mersz szová tenni, az a te bajod meg a gyerekedé. Én ennél sokkal jobban szeretem a fiamat.
2016. jún. 12. 11:04
23/56 A kérdező kommentje:
És könyörgöm, írjátok már be keresőbe hogy bölcsis dadus. Ahhoz képest, hogy szerintetek ilyen nincs is, eléggé elterjedt az országban. Bár gondolom, bölcsességetekkel ezt is ki tudnátok magyarázni. Sok sikert!
2016. jún. 12. 11:06
24/56 anonim válasza:
A 19. vagyok.3-azaz három-gyerekem van,és egyik se volt bölcsis(vagyis állami bölcsibe nem jártak,hetente 1x-2x CSANÁ-ba igen,hogy gyerekek között legyenek)!ÉN imádom Őket,és úgy gondoltam,jobb helyük van itthon az ovikezdésig.Meg is teremtettük a feltételeket ehhez.Így valóban pelenkásként egyik sem volt olyan közegben,ahol 10-15 pelenkást kellett gondozni.Nem is akarok szónok lenni,tökéletesen megelégszem a pénzügyi vállalkozásommal,ami immár 20 éve biztos megélhetést nyújt.És nem itt picsogok,megerősítést várva,hogy mások is fikázzák le a bölcsődei dolgozókat.
25/56 A kérdező kommentje:
Igen, így még jobb, olyan dolgokban próbálsz bölcselkedni, amelyeket egyáltalán nem ismersz! Miért válaszolgatsz ebben a témakörben, ha lövésed sincs arról amiről beszélsz. Nah ettöl még hiteltelenebb vagy. Idejössz kötözködni, majd közlöd, hogy igazábol nem is tudod miröl van szo, mert a gyerekeid soha nem voltak bölcsisek. Emellett baromira arrogáns és nagyképű is vagy! Én speciel megengedhezném magamnak a Csanát csak sajnos itt nincs, más anyuka viszont nem. De ez nem azt jelenti, hogy mindenki húzza be fülét farkát ha állami bölcsiről van szó. Hol élsz te? A szocializmusban ragadtál, ahol nem lehetett szóvá tenni semmit? Azt érzem ki a szavaidból, hogy aki nem olyan gazdag mint te, annak csak kuss lehet a neve.
2016. jún. 12. 12:21
26/56 anonim válasza:
Csak annyiból van,hogy az egyik legjobb barátnőm közel 20 éve állami bölcsiben kisgyermekgondozó.Igaz,hogy Náluk ilyen elő sem fordulhat(mivel ez egy nagyon jó bölcsi,ahol valóban a kicsik a fontosak,vezetői szinten is!),ráadásul 5 kicsi jut egy gondozóra,egy csoportszobában 2 gondozó van(tehát 10 emberpalánta)+egy kisegítő.Nagyon sok sztorit mesélt már a hisztis,ki,ha ő nem,majd én megmondom mit és hogyan szülőkről.Ennyi.
27/56 A kérdező kommentje:
Uh, de érdekes anya lehetsz te. Hisztisnek tartasz valakit, csak azért, mert szól, hogy a gyermekére rosszul adják fel a pelust és kipisil, vagy nem cserélik le időben a teljesen szétázott pelust, vagy nem képesek normálisan ráültetni a gyereket a wc-re. Te mondtad, hogy az a bölcsi, ahol a barátnőd van, ritka jó. Szóval máshol még mehet a trehányság és nemtörődömség és megy is sajnos. Erröl pedig neked fogalmad sincs, mint ahogy írtad ezt is, tehát nem értem mi alapján vered magad, hogy neked van igazad. Nem hisztisség, ha az ember jót akar a gyerekének, hanem szeretet. És ha azt látom,hogy a DADUS nem végzi jól a munkájáz, akkor azt szóvá tehetem.
2016. jún. 12. 13:25
28/56 anonim válasza:
Még annyit,hogy nem,kicsit sem ragadtam a múlt rendszerben.18 éves voltam 90-ben,a rendszerváltáskor,szóval ebben a rendszerben tettem le a jövőm alapjait.Igen nagy a szám,és ki is nyitom,ha kell.Annyiban igazad van,hogy erre eddig nem nagyon volt szükség,mert a legnagyobbam osztrák oviba-suliba járt,a középsőm pedig Montessori suliba,ami szintén nem átlagos.A kicsi Montessori oviba.És nem az a lényeg,hogy valaki jobb módú-e,vagy sem,hanem az,hogy ennyire felelősségteljes szülő!
29/56 A kérdező kommentje:
Amúgy kétlem hogy vállalkozo vagy. Az én férjem az, és nincs ideje arra hogy itt ismeretleneknek beszólogasson. Mégsem mehet annyira jól neked, ha ennyi felesleges szabadidőd van. Ha meg csak ez az egyetlen szórakozásod, akkor őszintén sajnállak.
2016. jún. 12. 13:29
30/56 A kérdező kommentje:
És akkor mit keresel itt? Jó neked, hogy megtehetted hogy a legjobb( amugy persze nem, mert a montirol kiderült, hogy nullát ér)suliba jártak a gyerekeid, de ez nem montis bölcsi. Miért okoskodsz, ha nem láttál közelről magyar állami bölcsit? Továbbra is ezt kérdezem...
2016. jún. 12. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!