Tényleg én vagyok a nem normális?
feltételezem nem heti 10 nadrágot kérnek hanem napi 2-t! ez meg teljesen normális, alapból is ennyit kéne bevinni.
én is gondozónő vagyok (nem dadus, ők az oviban dolgoznak), 2-2 nadrágot és pólót kérek váltásnak, ha pisis lesz vagy piszkos, akkor hazaküldöm és kérek másikat, szerintem nincs ezzel baj
Az óvodában óvónők (óvoda pedagógusok) és óvodai dajkák dolgoznak. A bölcsődében KISGYERMEKNEVELŐK.
És szerinted arra lusták, hogy rendesen be legyen pelenkázva a gyerek, helyette inkább szívesebben öltöztetnek? És oké, hogy 5x2=10, de könyörgöm, nem azt kérték, hogy hétfőn vigyél be 10 nadrágot...Szerintem te tipikusan az a szülő vagy, aki mindenbe beleköt. :D nem lennék a te gyereked kisgyermeknevelője...
utolsó nagyon köszönöm! :)
kérdező, dadus az óvodában dolgozok, óvodai dajka a neve. a gyerekedet nem dajka gondozza :) de mindegy, tényleg csak megjegyeztem, mert több kolléganőm falnak megy ha ledadusozzák :)
matekozzunk, igen 5x2=10, na nekem be ne magyarázd, hogy hétfőn reggel kérnek 10 nadrágot! és eleve akkor 15! mert ők 2 váltót kérnek, plusz amibe megy a gyereked!
viszont az a minimum, hogy ha a gyerekem összepisili magát, akkor még aznap kimosom a pisis nadrágot mert iszonyú büdös lesz ha elszaporodnak benne a bacik. te elteszed a pisis nadrágok hétvégére? :O
abban igazad van, hogy valami nem jó, ha minden nap 2x át kell öltöztetni a gyerekedet. de te Írod, hogy eddig nem volt gond, akkor lehet nem a gondozónővel van a baj, hanem mondjuk már nem jó a pelenka?
1. Nem szoktam kötözködni, tényleg nem.
2. A pelenka tökéletes, hiszen 15 kg a fiam és a pelus 22-ig jó, ráadásul itthon nem történik soha baleset.
3. Maga a dadus (igen dadus, ugyanis ez itt elfogadott, sőt, ahogy néztem interneten máshol is) maga mondta, hogy képtelenek ennyi gyerekre figyelni. Sajnos a trehányságot mint mondtam, észre is vettem, mert a fiamon lógnak a pelusok, nincs jól összeillesztve, össze-vissza áll mindenfelé.
4. Nem én kezdtem a kötözködést, hanem ti. Ti lovagoltok a megfogalmazáson, szóval amikor azt állítjátok, hogy én olyan" tipikusan kötözködős vagyok", akkor a bagoly mondja verébnek szituáció áll fenn, de nagyon erősen. Ki kérdezte azt, hogy mi a hivatalos megnevezése a bölcsis gondozónak? Mert én ugyan nem! Szánalmasak vagytok, hogy ott okítotok másokat!
5. Egy szóval nem mondtam,hogy nem mosok (értelmezési nehézségeitek miatt ne engem okoljatok). Természetesen kimosom mindig a fiam ruháit, csak ez így egyáltalán nem költséghatékony. Nehezen van munka és egyéb háztartási teendőim nah meg a gyerek mellett arra, hogy a bölcsis DADUSOK nemtörődömsége miatt éjjel-nappal mossak. Ráadásul ez pénzben is több. Bár ez csak utolsó szempont.
6. és igen, azt sem értem, miért kell a gyereknek a nedves pelusban totyognia, addig míg el nem jön az idő a peluscserére.
Ha ti ezeket nem tudjátok megérteni, akkor sajnálom, nem velem van baj.
Mindenki lehurrogja itt a kérdezőt, de azért kíváncs vagyok milyen stílusban ugranátok neki a gondozónak, ha azért úszna pisiben a gyerek mert nem ér rá rendesen ráadni a pelenkát. Vagy ti kérnétek elnézést mert szar a fizezése?
Szerintem egy gondozónál az a minimum, hogy tudjon pelenkázni. Ha alkalmatlan a feladatra, akkor semmi keresnivalója ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!