Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Tényleg én vagyok a nem normális?

Tényleg én vagyok a nem normális?

Figyelt kérdés
A fiam a dadusok szerint minden nap kispisil a bölcsiben a pelusbol és wc-ből is, ezért minden nap elhasználják a pótnadrágot is, így azt követelik, hogy heti 10 nadrágot biztosítsak neki,tehát minden napra kettőt,de jobb lenne három. Nem értem, itthon már hónapok óta nem pisilt ki sem pelusból sem biliből sem wc-ből. Amikor kérdőre vontam őket, még ők voltak felháborodva. Azt mo dták, nem tudnak minden gyerekre 100%-osan odafigyelni...magyarán a gyerek totyoghat órákig az átázott pelusban. Tegnap is ez volt mikor mentem érte és azzal magyarázták, hogy sok teát ivott.
2016. jún. 9. 07:06
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
50%
Lányom bölcsis volt. Soha nem volt gond a pelus cserével mindig akkor cserélték amikor kellett. Állami bölcsi. De ehez nekem vinni kellet váltás ruhát. De szerintem ennyi nadrág kell othon is mert a szoba tisztaságra valló szoktatásnál még több is elfogy egy héten. Nyilván mos is az ember de 10 db nadrágnak kel i lennie a gyereknek.
2016. jún. 20. 14:24
 42/56 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, a 38-as nem a vitátokba szállt be, hanem téged próbált észhez téríteni, ahogy én is.

"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd."

2016. jún. 20. 16:55
 43/56 A kérdező kommentje:
41-es!A gond az, hogy nemtörődömség miatt pisil ki a gyerek. Nem figyelnek rá, ennyi. Ennek semmi köze a szobatisztaságra neveléshez! Utolsó! Nem értek ezzel egyet! Én nem vagyok az a típus, aki tűri a sértegetetést, szerintem a csendben maradás csak megalázkodás. Én inkább vállalom a harcot, akkor is, ha van esély arra, hogy elveszítem. Az ember védje meg magát, ennyi.
2016. jún. 21. 07:07
 44/56 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező! Nagyon buta vagy! Nem is érted, amiket írnak neked. Mindenáron veszekedni, megsértődni akarsz. Nem is értem, miért írtad ki ezt a kérdést.
2016. jún. 21. 07:58
 45/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vigyél be inkább bugyipelust, azt nehezebb rosszul feladni. De azért szólhatsz is, hogy figyeljenek kicsit jobban oda.
2016. jún. 22. 11:50
 46/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez jó ötlet lenne, de sajnos nadrágpelust nem lehet bevinni, mivel macerás feladni. Több anyuka is panaszkodott már ezért, de nem történt változás. :(
2016. jún. 22. 20:53
 47/56 anonim ***** válasza:
24%
Bakker,Nálatok semmi nem megoldás?!Vagy NEKED nem jó semmi válasz???????
2016. jún. 22. 22:09
 48/56 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne jó válasz? Ment is neki a zöld kéz. Sajnos a bölcsibe tényleg nem lehet bevinni nadrágpelust, mert azt mondták a dadusok, hogy ahhoz le kell teljesen vetkőztetni a gyereket, az pedig nem lehetséges. A sima pelust állva is feladják, úgy ahogy. De mivel kapkodás van, elég rosszul.
2016. jún. 22. 23:29
 49/56 anonim ***** válasza:
Figyi,ezek szerint úgy szar ez a bölcsi,ahogy van.Innentől hiába javasol bárki bármit,nem fog működni,mert a személyzet szarik a dolgokra.Ez a dolog letudva.Akkor kérdem én:mi a kérdés????Ez nem fog változni!Vagy elviszed máshová,vagy-ha nincs másik bölcsi,és nem tudsz bébiszittert fizetni-nyelsz.A kérdés okafogyottá vált.....
2016. jún. 23. 00:22
 50/56 A kérdező kommentje:
Lehet én fogalmaztam rosszul, de elsősorban nem megoldásokat vártam volna, csupán érdekelt volna, más bölcsikben hogy is megy ez, ott mennyire figyelnek a gyerekekre.
2016. jún. 23. 07:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!