Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha a gyerek már egyáltalán...

Ha a gyerek már egyáltalán nem akar aludni délben, és a bölcsiben sem tudjak elaltatni, akkor ilyenkor hova teszik a gyermeket?

Figyelt kérdés
dec. 27. 12:59
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
72%
Arra nem lehet nevelni, hogy aludjon ha egyszer nem álmos. De arra igen, hogy ne zavarjon másokat. Ez a TE feladatod, senki másé.
dec. 27. 18:40
 22/46 anonim ***** válasza:
70%
Ha értelmes a gyerek legalább tanítsd meg neki hogy ebéd után pihenni kell
dec. 27. 19:01
 23/46 anonim ***** válasza:
93%
Nincs ember erre. 1 hónap gyakorlatot töltöttem annak idején bölcsiben egy más szakma miatt, 1 nevelőnő volt, volt egy aki a konyhába dolgozott, takarított, őt kérte meg ha wc-re ment is, hogy váltsa le picit. Alvásidőben pedig sorakoztatta a sok papírmunkát, konkrétan mutatta, hogy úgy el van maradva, mint a fene. Rengeteg volt. Nem érte utol magát, végig ezen dolgozott egész alvásidőben. 2 falatot ha láttam enni egész nap, iszonyat sokat dolgozott és a lelkét is beletette a nevelőnő ott. Mindenki aludt itt, el nem tudom képzelni, ha 1 gyerek ott üvöltött volna míg a többi pihen ki viszi ki vagy ha több is. Ő nem tudta volna, más szintén nem, plusz a munkájával se haladt volna amit így is hazavisz-gondolom. Ki fizeti ezt ki pluszba? Kérdező, oké, hogy nem alszik, bár érdekes, hogy ennyi inger se fáraszt ki egy gyereket, de oké, de viszont az a te feladatot megtanítani, hogy akkor csendbe legyen alvásidő alatt és akkor nekik sem lesz gond.
dec. 27. 19:03
 24/46 A kérdező kommentje:

A hátterét nem látom az ő munkájuknak, így már több rálátásom lett erre.

Viszont a stílus pár hozzászólónál nagyon elkeserítő, micsoda indulat, harag egy számukra semleges témánál. Miért nem lehet ezt kulturált módon leírni? Szörnyű, hogy ha kimegyünk az utcára ezek szerint rengeteg ember ilyen, csak nyilván szemtől szembe nem vállalja ilyen stílusban. Talán egy kis önreflexió, nem ártana, egy picit átgondolni, aki ilyen indulatos miért is?

Volt pár intelligens komment is, nekik köszönöm.

dec. 27. 19:09
 25/46 anonim ***** válasza:
35%

Nálunk megoldják. Lányom sem alszik, de ő csendben elfekszik.

Viszont van 2 kisfiú, őket kiviszik addig a csoportból. Vagy a bölcsisnéni ölében üldögelnek, míg a többiek pihennek.

Pedig nálunk is 2 gondozó és 1 dadus van. Sima állami bölcsi

dec. 27. 19:42
 26/46 anonim ***** válasza:
37%
25ös és te ezt honnan tudod? Gondolom nem vagy ott alvásidőben hogy lásd hol üldögélnek vagy mekkora plusz melóval jár lefoglalni őket
dec. 27. 19:54
 27/46 anonim ***** válasza:
37%

Nem vagyok ott. De tudod, nálunk szokás szülőire járni. Itt nem 1x átbeszéltük ezt 😉

25

dec. 27. 20:14
 28/46 anonim ***** válasza:
78%
Azért az nagyon ritka, hogy egy ekkora gyerek nem alszik napközben. Én ugyan csak gyakorlaton voltam pár hétig bölcsődében két csoportban, de ott mindenki aludt. Vagy ha nem, akkor csendben feküdt. Az óvodában is alszanak.
dec. 27. 21:22
 29/46 anonim ***** válasza:
6%
Széttraumatizálják a folyamatos piszkálással.
dec. 27. 21:59
 30/46 anonim ***** válasza:
81%
Haza. Nálunk az ovisoknak is haza kellett menni
dec. 27. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!